IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

El secret que posa Letícia en dificultat i l'aparta de Felip VI

El passat de la reina no agrada gens ni al seu marit ni a la Casa Reial

La reina Letícia, durant la visita al Centre Educatiu Escoles Professionals Sagrada Família-Fundació Peñaflor, el 6 de febrer del 2020
Surten a la llum nous secrets de la reina Letícia que la podrien allunyar del rei Felip i la Casa Reial | GTRES

Diverses fonts afirmen que els reis no estan passant per un bon moment personal i la publicació de l’obra de Leonardo Faccio, ‘Letícia, la reina impacient’, no estaria ajudant, ja que han sortit a la llum presumptes secrets del passat de la reina Letícia que no agradarien gens ni al seu marit, ni a la Casa Reial, creant dubtes que podrien desestabilitzar la parella.

El presumpte avortament de Letícia

Un dels successos que relata Faccio podria ferir la Família Reial, ja que sempre han tingut molts tabús. Per exemple, la reina fumaria, quelcom que no seria acceptable, però ara ha ressorgit el suposat avortament voluntari de la reina Letícia. Un fet pel qual la Casa Reial mai s'ha pronunciat, però que, segons l’escriptor, «la reina Sofia i l'Església no haurien consentit les noces si sabessin que havia avortat. Letícia estava en uns llimbs legals».

Però de ser cert aquest secret, la podria apartar tant de la Casa Reial, com del seu marit, el rei Felip. I és que no només la seva família política estaria en desacord, sinó que l’Església també: «L'avortament és legal des de 1985 però la llei de l'Església ho considera un sacrilegi castigat amb l'excomunió. És a dir que qui avorta és expulsat de la comunitat de fidels i exclòs del sagrament de matrimoni», segons ha escrit Faccio.

La reina Letícia seria atea i estaria educant les seves filles segons les seves creences. A més, segons l’escriptor, la dona del rei Felip tampoc se senya quan entra en una Església. Dos fets, l’avortament i l’ateisme, que serien dos àpexs rotunds per a la Casa Reial. Faccio també ha confessat en el seu llibre: «Una amiga de Letícia d'EFE em va dir que la reina ha donat la volta als seus principis un a un: Letícia era la primera que es cagava en Déu i s'ha posat la ‘mantilla’ per a anar a veure el Papa. El cosí em va dir que veure-la resar és al·lucinant. El paradigma d'aquesta societat hipòcrita».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari