Letícia, molt tocada: gir de 180° en el cas de la mort de la seva germana

La seva mort podria haver estat causa d'un error amb la seva dosi diària de pastilles

La mort de la germana de la reina Letícia fa ja catorze anys encara dona molt a parlar. No hi ha dubte que aquell succés va marcar l'actualitat social d'un país que es va commocionar en veure plorar a a la dona de l'actual rei Felip VI.

Des d'un primer moment es va dir que la causa de la mort d'Èrika havia estat un suïcidi, això no obstant, el periodista Jaime Peñafiel ha obert una nova perspectiva dels fets.

La germana de la reina podria no haver-se suïcidat

Concretament, Peñafiel ha escrit en la seva columna de la revista 'LOC', que la germana de la reina podria no haver-se suïcidat i que la seva mort podria haver estat causa d'un error amb la seva dosi diària de pastilles. En aquest sentit, el periodista fa referència a les paraules d'alguns dels veïns d'Èrika, els quals, asseguren que el seu estat d'ànim dies abans de la seva mort era bo i que dubten que ella mateixa decidís suïcidar-se.

És per això que alguns sostenen la hipòtesi que: «Jo crec que aquesta dona no es va suïcidar. Aquesta dona tenia problemes i prenia moltes pastilles. Es veu que un dia va prendre més del compte, però no amb la finalitat de fer-se mal, sinó que la va enxampar amb mal cos i allà es va quedar». Cal recordar que Èrika va ser trobada sense vida en el seu pis del barri madrileny de Vicálvaro fa ja catorze anys i va causar una gran commoció, especialment, en la Casa Reial.

L'evident malestar de la reina per les paraules de Peñafiel

Per aquest motiu, el més probable és que aquestes noves confessions de Peñafiel no hagin agradat gens a la reina que, per la seva banda, sempre ha volgut mantenir en el màxim secret possible el cas. En les darreres setmanes la Família Reial també ha viscut un altre moment dur amb la mort de la Infanta Pilar i, en aquest cas, Letícia ha estat notícia pel seu sorprenent 'look'.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari