ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Letizia deixa de destrossar els seus dits i reapareix amb les ungles perfectes

La reina ha fet un pas endavant i ha aparcat el mal costum

Les ungles de Letizia queden molt millor ara que estan llargues i no es mostren enrogides | Vozpopuli

La reina podrà ser més o menys estimada, però el que no es pot negar és que té un cos envejable. La seva pell fina, el seu pèl perfectament cuidat, el seu cos modelat per l'exercici i el seu somriure la fan maquíssima, però sempre li ha fallat alguna cosa: tenir cura de les mans. Letizia sempre ha portat les ungles curtes i arrodonides. Com a molt, li afegia algun esmalt transparent, però res més: la idea era no destacar-les, fins que a l'octubre va aparèixer amb les ungles pintades de vermell.

Sempre que apareixia en públic, la reina regent no admetia canvis a les seves mans. Fins i tot alguna vegada es podia veure com les seves cutícules estaven enrogides, segurament perquè tindrà una de les males manies que afecten moltes persones: mossegar-se les ungles i arrencar-se les pells dels padrastres. Calmar els nervis és difícil i deixar el mal hàbit, encara més. Però alguna cosa ha canviat, ja que Letizia està intentant deixar enrere això, i és en l'últim dia del seu viatge a Portugal quan s'ha pogut veure a Letizia amb una nova manicura.

Les seves ungles estan més llargues, i la veritat és que no són gens lletges. No sabem si és manicura permanent, si són postisses o si està intentant cuidar-les, però el que és cert és que llueixen perfectes, i esperem que no trigui a aparèixer amb manicures amb colors preciosos, mostrant-les cuidades i llargues.


Comentaris

envia el comentari