Letícia, indignada després de les paraules de les cosines del rei Felip

Dues de les nebodes del rei emèrit s'han pronunciat en RRSS sobre la seva fugida d'Espanya

La Reina Letizia i el seu sogre, el rei Joan Carles
La Reina Letícia i el seu sogre, el rei Joan Carles | Catalunya Diari

El rei emèrit prenia la decisió d'exiliar ahir dilluns, amb un comunicat en el qual anunciava la seva sortida de Sarsuela a causa de 'certs esdeveniments passats' que podrien passar factura a la Corona, com són el cobrament de suposades comissions que no va declarar o els seus comptes secrets a Suïssa.

 

Però les dues nebodes de Rei emèrit, Maria Zurita i Simoneta Gómez-Acebo, treuen foc pels queixals amb aquesta decisió i ja ho han lamentat en xarxes socials. Li han volgut traslladar tot el seu suport al seu oncle, deixant al descobert que no comparteixen en absolut la pressió que des de diversos sectors s'ha exercit contra el rei Joan Carles i la seva històrica figura, i que l'ha portat a veure obligat a abandonar Espanya.

 

Les seves nebodes lamenten aquesta decisió

La seva neboda Maria Zurita, filla de la infanta Margarida i Carlos Zurita, ha compartit orgullosa en el seu stories diverses fotografies del seu oncle vestit d'uniforme real estimant-lo agrair el seu servei a Espanya. Una d'aquestes imatges constava d'un escut d'Espanya en el que va escriure VERDE, que significa 'Visca el rei d'Espanya'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VERDE

A post shared by María Zurita Borbón (@mariazuritaborbon) on

Per la seva banda, la seva altra neboda Simoneta Gómez-Acebo, filla de la recentment morta infanta Pilar, també va voler manifestar-se al respecte a les seves xarxes socials. Ho va fer no només mostrant-li el seu suport, sinó també verbalitzant el seu malestar al respecte:«Quin dia més trist per a Espanya», afirmava en un dels hashtags als quals també unia els següents: «Sense paraules», «Tota la meva admiració i respecte», i «Tot el meu agraïment».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sinpalabras #todamiadmiracionyrespeto #todomiagradecimiento #quediamastristeparaespaña

A post shared by Simo (@simogacebo) on

 

Unes paraules de suport que segur no han agradat gens a la reina Letícia, que fa anys que intenta posar distància entre les aventures del seu sogre el rei emèrit i el seu marit el rei Felip, una actitud que li ha valgut moltes crítiques i que ha motivat que fos acusada de fins i tot ficar zitzània entre pare i fill, posant en dubte les seves 'bones' intencions.

 

Sobre el destí que ha pres el rei emèrit des de la seva fugida d'Espanya, s'especula que podria haver viatjat a República Dominicana, allotjant temporalment en un complex hoteler propietat del seu gran amic Pepe Fanjul.

 

Comentaris

envia el comentari