URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Letícia viu el seu pitjor moment com a reina d'Espanya

La reina ha vist com se li acaba el protagonisme
Imatge d'arxiu de la reina Letícia  | Cedida

 

La reina Letícia està vivint un dels pitjors moments al Palau de la Zarzuela, des que es va convertir en reina d'Espanya, tal com explica el portal 'Cotilleo'. I és que quan Letícia va començar a formar part de la família Reial, totes les mirades es dirigien a ella. Ara, en canvi, la reina ha vist com és la vida real d'una autèntica reina d'Espanya. En unes altres paraules, tot el protagonisme se l'emporta el cap d'Estat, el seu marit Felip VI. 

Imatge de la princesa Elionor durant l'entrega del Toisó d'Or. | Cedida

 

La princesa Elionor, nova protagonista

Aquesta setmana també hem pogut veure d'un dels moments més importats de la Casa Reial, ja que la princesa Elionor va rebre, de la mà del seu pare Felip VI, el Toisó d'Or, la màxima condecoració de l'Estat, esdevenint un dels dies més importants per als dos protagonistes de la cerimònia: Elionor i Felip VI. 

 

Així doncs, la princesa d'Astúries i pròxima hereva de la corona espanyola va treure-li el protagonista a la seva mare, la reina Letícia, després que aquesta hagués sigut el centre d'atenció durant tants anys. Un moment en el qual es va veure que Elionor ja està llesta per començar la seva carrera pública, el que suposa que el paper de la reina canviarà molt a part d'ara. 

 

De fet, Letícia és molt conscient que la seva filla Elionor li anirà prenent el protagonisme a poc a poc, fent que ella s'hagi d'anar apartant cada vegada més, com va passar, anteriorment, amb la reina Sofia. 

I és que no només ja començar a quedar en segon pla, sinó que cada vegada està menys exposada i es veurà obligada a acudir a una gran quantitat d'actes secundaris. Letícia passarà a ser la imatge de la solidaritat i la implicació en diverses causes, que lluny queden de les feines que realitzarà el seu marit.

 

Un fet que pot fer que es vagi cremant i disgustant, en veure com el seu paper es veurà reduït tan dràsticament. Malgrat que Letícia ja s'esperava que això succeiria, no es pensava que seria tan aviat. El temps de Letícia s'està acabant i sembla que comença una nova era amb Elionor, l'hereva al tron.

 

Comentaris