Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Álex Casademunt presenta la seva primera filla a Instagram

La petita Bruna va néixer a principis del 2018

 

El cantant Álex Casademunt ha decidit presentar la seva primera filla a través d'Instagram, on ha publicat una fotografia de la petita Bruna disfressada de marieta. Una filla que és fruit de la relació del cantant amb un jove de Barcelona, de la qual l'única informació que es té és el seu nom, Laia. La filla de la parella va néixer a principis d'aquest any 2018. 

Sorprenent amb la seva separació

A l'inici de de l'estiu passat, la parella anunciava la feliç notícia: serien pares. Un moment a partir del qual tots els mitjans han estat pendents de les xarxes socials, a l'espera que la parella comuniqués alguna dada important de la petita. No obstant això, quatre mesos després d'anunciar l'embaràs, la parella sorprenia a tothom anunciant la seva separació. 

 

Alex Casademunt anunciant que seria pare. | CatalunyaDiari.cat

 

«Tard o d'hora havia de presentar-la... disfressada de marieta i la cosa més bella que mai vaig poder tenir... us presento a Bruna, la meva filla», escriu el català a les seves xarxes socials. Unes imatges on es pot apreciar que la petita guarda un enorme semblant amb el seu pare. Enhorabona!

Ares Teixidó podria ser la culpable

D'altra banda, l'exconcursante de 'Gran Hermano VIP', Ares Teixidó, va mantenir un afer amb el cantant, segons va publicar 'Chance'. El cas és que tots dos van coincidir en una obra de teatre a Barcelona, moment en el qual van mantenir un breu però intens afer. Podria ser que aquest afer fos el detonant de la ruptura d'Álex amb Laia?