ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

L'ex de Willy Bárcenas, Carla Figueroa, es despulla a 'Interviú' i parla sobre la seva vida

Carla Figueroa ha parlat sobre la seva vida personal

Carla Figueroa ha parlat sobre la seva vida privada a 'Interviú'. | Cedida

Carla Figueroa Domecq és una aristòcrata amb molts llaços diferents, segons informa 'Voz Populi'. És la neta de la comtessa de Romanones i també va ser parella de Willy Bárcenas, fill de l'extresorer del Partit Popular. A més, és neboda de Bertín Osborne amb qui no manté cap tipus de relació i també és parent llunyana de la princesa Corinna. Figueroa ha concedit una atrevida entrevista a la revista 'Interviú' on s'ha deixat fotografiar nua i ha parlat sobre els seus temes més personals. A l'entrevista, ella es defineix com «l'ovella negra de la família» perquè sempre ha estat «la més rebel de la família, la que no ha callat», segons diu: «He fet el que em dona la gana».

La jove explica que tracta d'obrir-se pas al món de l'art on cobra entre 1.500 i 2.000 euros per retrat. A la publicació, Figueroa també ha parlat sobre com va ser la seva relació amb Guillermo Bárcenas: «Era company d'escola del meu germà petit, vaig posar de moda a les 'maduritas'!». La parella va trencar a finals del 2013 després d'un any de relació. «Vam estar bojament enamorats», ha confessat. La jove ha explicat el motiu real de la seva ruptura: «Ho vaig deixar perquè no va estar a l'altura quan a la meva mare li van diagnosticar càncer per segona vegada. Jo li vaig donar suport quan el seu pare va entrar a la presó; vaig ajudar la seva mare; vaig suportar una pressió molt gran, persecucions de periodistes... Jo li vaig plantejar a Guillermo que necessitava que fos un home, perquè la prioritat en aquest moment era la meva mare i no ell. Em va contestar, 'i si no em ve de gust?' I fins a dia d'avui».

Un altre aspecte destacat de què ha parlat Figueroa ha estat les disputes familiars que s'han produït per l'herència de la seva àvia, que segons ella, incloïa el famós collaret de maragdes que el rei li va comprar a Corinna. La jove defensa: «Aquest collaret forma part de la meva herència, era meu». A més, afegeix: «crec que els diners del collaret ho ha invertit la meva àvia a la fàbrica de formatges dels meus cosins en Pascualete». També avança que es produiran problemes amb l'herència de l'àvia, alguna cosa que ja va passar anteriorment amb la seva àvia. Finalment, Figueroa explica que actualment està soltera i la seva àvia no para de buscar-li parella. «Abans organitzava sopars per buscar-me marit», afirma.

Carla Figueroa en la portada de 'Interviú' | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari