Álex Lequio, en un dels aniversaris més difícils de la seva vida

El jove continua en una clínica nord-americana, on rep el tractament que necessita per a la seva malaltia

Álex Lequio, hijo de Alessandre Lequio y Ana Obregón
Álex Lequio, el fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón | Cedida

Fa 26 anys, un 23 de juny de 1992, Ana Obregón i Alessandro Lequio vivien un dels dies més feliços de les seves vides. Álex, el seu fill, arribava al món, i ràpidament es convertia en l'eix principal de tot allò que feien. Ara, després de gairebé tres dècades, l'exparella continua més atenta que mai al seu fill, que lluita des de fa un temps amb una dura malaltia. De fet, els tres es van desplaçar fins a Nova York, acompanyats per la parella del jove, perquè sigui atès en una clínica especialitzada contra el càncer. 

Fa poc ens vam assabentar que les coses li anaven bé, i és quesembla que el jove està responent de forma positiva al tractament. Una gran notícia per a la seva família, que no ha volgut donar cap detall sobre el seu estat de salut, però que de ben segur ha celebrat aquest 26è aniversari amb optimisme. 

Un aniversari acompanyat dels seus

Recordem que tota la família d'Álex no va dubtar a desplaçar-se fins a Nova York, per acompanyar el jove en el seu ingrés a la clínica Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Unes imatges del moment van fer saltar totes les alarmes, i des de llavors tant Ana Obregón com Alessandro Lequio han estat més que pendents de les novetats, i han travessat un dels moments més difícils de les seves vides. 

És molt probable que diumenge la parella d'Álex, Francisca, també s'hagi sumat a la celebració. Alessandro, de fet, ha realitzat diversos viatges entre Espanya i Nova York, ja que a diferència d'Ana ell manté els seus compromisos professionals. 

La familia Lequio Obregón en el centro médico

Álex i la seva família, a les portes de la clínica de Nova York on rep tractament  | 'Diez Minutos'

Tres mesos en una clínica nord-americana

L'aniversari d'Álex ha coincidit amb els tres mesos que fa que està ingressat a la clínica nord-americana, i és que el seu delicat estat de salut impedeix que li donin l'alta. Això, més enllà del dur tràngol, també ha suposat alguns problemes per a la seva família. 

Per exemple, tots han hagut d'abandonar l'hotel on estaven allotjats des del principi perquè la llei d'aquell país prohibeix que una mateixa persona visqui en una habitació durant més de deu dies. En aquest sentit, cal dir que s'han vist obligats a traslladar-se a un altre hotel, a uns 45 minuts de distància de la clínica. Amb tot, també cal realitzar tota una sèrie de tràmits si volen continuar als Estats Units, ja que el seu visat caduca al cap de tres mesos. 

No es tracta de l'únic moment dur de la seva vida

Ana Obregón, Alessandro Lequio y su hijo Álex Lequio
Ana Obregón, amb Álex i Alessandro| Cedida

Als seus 26 anys, Álex Lequio manté la seva fortalesa tot i estar travessant un dels seus moments més difícils. La seva malaltia ha estat un cop molt dur, però no l'únic al qual s'ha vist obligat a enfrontar-se al llarg de la seva vida. Els conflictes amb la premsa, el divorci dels seus pares o fins i tot les amenaces de mort també han estat episodis dur a la seva vida.

Com a exemple, podem recordar quan, l'any 2010, el fill d'Ana Obregón va rebre una amenaça de mort. Una persona desconeguda va demanar als seus pares, a través d'una carta, 25.000 euros, perquè el deixi tranquil. «El seu fill no viuria per explicar-ho perquè la seva mort està planificada, dirigida i a punt de ser conclosa [...]. El món és un mocador, i ens veurem, així que pensa en la teva família i la seva gent», va escriure l'autor de la missiva. 


Comentaris

envia el comentari