L'examant de Fernando Blanco ha concedit una entrevista a El programa de AR

La defineix com una persona retorçada i assegura que utilitzava a la nena per donar-li pena

Fernando Blanco y Nadia | Cedida

El programa de AR ha pogut entrevistar a l'examant de Fernando Blanco, qui confessa que va mantenir una relació paral·lela durant diversos mesos amb el pare de Nadia. La dona el defineix com «molt cavaller, molt amable i molt educat» i afirma que quan es trobava davant d'algú que li agradava era «encantador i et mirava als ulls intentant conquistar-te amb la mirada, fent-te sentir important i valorada. T'obria la porta o et posava una cadira, ho disposava tot als teus peus. Jo estava enlluernada i encantada, et feia sentir important a la seva vida».

L'examant assegura que Marga tenia coneixement de la infidelitat del seu marit: «Jo crec que era coneixedora i  havia de ser part del tracte com a parella, com una espècie de parella liberal. Teòricament ells no dormien junts i així ella ho expressava en alguna ocasió. Em deia que no dormien junts, com si estiguessin separats i llavors pensava que era un home lliure però no ho era». «Damunt jo em vaig separar perquè em vaig enamorar d'ell, em sentia viva i ell estava orgullosíssim de passejar una femella» explicava penedida.

L'examant reconeix que hi havia alguna cosa estranya en ell, ja que «feia moltes visites al bany quan anaves a prendre alguna cosa amb ell, eren situacions estranyes. Et feia pensar que estava prenent algun tipus de substància que no era legal». «Era molt manipulador, el molestava si no feia el que ell volia. Fernando és una persona retorçada, sense cap principi moral. És molt prepotent, dèspota i es creu el millor», assegurava en l'entrevista on ha explicat que utilitzava a la nena per fer-li pena.


Comentaris

envia el comentari