IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

L'exconcursant d''Operación Triunfo', Mireia Montálvez, confessa que fa anys que pateix fibromiàlgia

La catalana ho ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram

Imatge d'arxiu de Mireia Montálvez.
Imatge d'arxiu de Mireia Montálvez. | TVE

L'exconcursant catalana de la primera edició d''Operación Triunfo', Mireia Montálvez, ha confessat a través del seu compte oficial d'Instagram, que fa anys que pateix fibromiàlgia, una malaltia reumàtica que afecta el sistema musculoesquelètic i que provoca nombrosos dolors musculars i fatiga per tot el cos. 

Així doncs, Mireia ha volgut compartir amb els seus seguidors la seva experiència, confessant que la malaltia, que té des de jove, li provoca molts dolors al cos, però sobretot, a l'esquena i el coll. 

«He de controlar molt l'exercici que faig, perquè puc fer-me mal, i a més, em canso molt més que una persona que no tingui aquest problema», ha escrit la cantant a la xarxa. 

 

Buenos días. Hoy voy a contaros mi experiencia con @pranamat_esp . Sufro de fibromialgia desde muy jovencita. Eso me causa muchos dolores en el cuerpo pero sobre todo la espalda y el cuello. Tengo que controlar mucho el ejercicio que realizo porque puedo hacerme daño y además me canso muchísimo antes que una persona sin este problema. Al principio, cuando recibí mi pranamat no estaba muy convencida de que pudiera ayudarme pues nada consigue aliviarme estos dolores. Tumbarme en ella fue horrible!! Jajajajajaja los pétalos de las florecitas se te clavan en la espalda y son muy incómodos. Pero en pocos días me acostumbré. Ahora aguanto hasta una hora diaria tumbada en mi @pranamat_esp . Me relaja, me ayuda a dormir mejor, y me alivia los dolores de cuello y riñones hasta el punto de casi no sentir dolor. Si paso un par de días sin utilizarla... Los dolores fuertes vuelven. Es como una droga para mí! No la cambio por ningún tipo de masaje. Y mira que en estos años probé muchísimos. Os lo aconsejo %

Una publicación compartida de Mireia Montávez (@mireiamontavez) el

La vida de Mireia després d''OT'

La catalana, que va ser una de les més joves quan va entrar a l'acadèmia, va ser la segona expulsada de la primera edició d''Operació Triunfo' l'any 2001. I és que, cal recordar, que aquesta primera edició del concurs —la qual va ser tot un èxit—, ha tornat a ressorgir arran de la nova edició d''OT' que s'ha emès aquest any. 

Tot i que hi ha rostres d'aquella primera edició que encara continuem veient i seguint pels mitjans i per les xarxes, n'hi ha d'altres que amb el pas del temps se'ls ha perdut la pista. No obstant això, i gràcies a 'OT: El reencuentro' i d'aquesta nova edició, s'han pogut tornar a veure a tots i cadascun dels concursants de la primera edició i conèixer una mica més sobre les seves vides i carreres professionals durant aquests últims 17 anys. 

Aquest és el cas, per exemple, de Mireia Montálvez. Tot i que a nivell individual no va aconseguir fer una carrera musical amb molt de ressò, sí que va assaborir les mels de l'èxit amb el grup 'Fórmula Abierta', format amb tres 'triunfitos' més com Álex Casademunt, Javián i Geno, amb qui va tenir certa popularitat amb la cançó estiuenca 'Te quiero más'. No obstant això, i després que el grup es desfés, ja no s'ha tornat a veure ni sentitr parlar més de Mireia. 

Sobre la seva vida persona, cal recordar que Mireia ha tingut dos fills amb un exconsursant d''OT2', Miguel Ángel Silva, qui va substituir Álex Casademnut quan aquest va marxar del grup. Actualment, la catalana té una empresa d'organització d'esdeveniments. 
 


Comentaris

envia el comentari