rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

L'exconcursant d''Operación Triunfo', Mireia Montálvez, confessa que fa anys que pateix fibromiàlgia

La catalana ho ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram
Imatge d'arxiu de Mireia Montálvez. | TVE

 

L'exconcursant catalana de la primera edició d''Operación Triunfo', Mireia Montálvez, ha confessat a través del seu compte oficial d'Instagram, que fa anys que pateix fibromiàlgia, una malaltia reumàtica que afecta el sistema musculoesquelètic i que provoca nombrosos dolors musculars i fatiga per tot el cos. 

 

Així doncs, Mireia ha volgut compartir amb els seus seguidors la seva experiència, confessant que la malaltia, que té des de jove, li provoca molts dolors al cos, però sobretot, a l'esquena i el coll. 

 

«He de controlar molt l'exercici que faig, perquè puc fer-me mal, i a més, em canso molt més que una persona que no tingui aquest problema», ha escrit la cantant a la xarxa. 

 

La vida de Mireia després d''OT'

La catalana, que va ser una de les més joves quan va entrar a l'acadèmia, va ser la segona expulsada de la primera edició d''Operació Triunfo' l'any 2001. I és que, cal recordar, que aquesta primera edició del concurs —la qual va ser tot un èxit—, ha tornat a ressorgir arran de la nova edició d''OT' que s'ha emès aquest any. 

 

Tot i que hi ha rostres d'aquella primera edició que encara continuem veient i seguint pels mitjans i per les xarxes, n'hi ha d'altres que amb el pas del temps se'ls ha perdut la pista. No obstant això, i gràcies a 'OT: El reencuentro' i d'aquesta nova edició, s'han pogut tornar a veure a tots i cadascun dels concursants de la primera edició i conèixer una mica més sobre les seves vides i carreres professionals durant aquests últims 17 anys. 

 

Aquest és el cas, per exemple, de Mireia Montálvez. Tot i que a nivell individual no va aconseguir fer una carrera musical amb molt de ressò, sí que va assaborir les mels de l'èxit amb el grup 'Fórmula Abierta', format amb tres 'triunfitos' més com Álex Casademunt, Javián i Geno, amb qui va tenir certa popularitat amb la cançó estiuenca 'Te quiero más'. No obstant això, i després que el grup es desfés, ja no s'ha tornat a veure ni sentitr parlar més de Mireia. 

 

Sobre la seva vida persona, cal recordar que Mireia ha tingut dos fills amb un exconsursant d''OT2', Miguel Ángel Silva, qui va substituir Álex Casademnut quan aquest va marxar del grup. Actualment, la catalana té una empresa d'organització d'esdeveniments. 
 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris