L'èxit professional de Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche els obliga a passar molt temps separats

El xef té un restaurant a Londres que l'obliga a viatjar constantment, així que no pot coincidir gaire amb la seva parella

Cristina Pedroche i David Muñoz en una publicació d'Instagram | Instagram

La parella formada per Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz està a l'ull de l'huracà, després que s'estrenés la segona temporada de ‘El Chef’ a Cuatro, el passat 19 de març. Segons ha pogut saber ‘Look’, a pesar que professionalment els va molt bé a tots dos, no poden passar gaire temps junts, com a conseqüència del volum de feina que té cadascú.

Aquesta situació ve donada principalment per les exigències dels restaurants de Muñoz, que ha explicat que treballa cinc dies a DiverXO, el de Madrid, i dos altres al StreetXO, el nou negoci que ha obert a Londres. A causa del seu restaurant londinenc, el xef es veu obligat a viatjar constantment, de manera que no pot coincidir gaire amb la seva parella.

Per si no fos poc l'enrenou que viu diàriament, Muñoz té el repte professional d'obrir un restaurant a Nova York. Quan això succeeixi, Pedroche encara ho tindrà més complicat, però si estan tan enamorats com mostren, hauran de seguir lluitant per mantenir la seva relació malgrat les distàncies.


Comentaris

envia el comentari