L'exparticipant de 'Supervivientes 2014' Suhaila Jad i André Carrillo seran pares per partida doble

La jove va saltar a la fama després de buscar l'amor a 'Mujeres y hombres y viceversa' i manté una relació amb el futbolista des del 2015

André Carrillo posa junto a Suhaila y anuncia su embarazo | Instagram
 

Suhaila Jad es va fer un lloc a la televisió sent una desconeguda per a tots els espectadors del reality de l'amor més seguit a Espanya. Ara, l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i exparticipant del reality de 'Supervivientes' dona la benvinguda a una nova etapa de la seva vida després d'haver sigut un dels personatges televisius més polèmics dels últims anys. I és que la jove, d'origen palestí, va saltar a la fama després del seu pas pel programa de l'amor de Telecinco, on va coincidir amb altres participants tan coneguts com Oriana, Kiko Jiménez o Tony Spina. Després d'això, va passar a participar en 'Supervivientes 2014' i després de l'enrenou de la seva relació amb Abraham, es va veure obligada a abandonar després d'emmalaltir el seu pare.

Més tard, l'equip del programa va tornar a donar-li l'oportunitat de participar en la següent edició, 'Supervivientes 2015', on es va fer molt amiga de Chabelita. Al seu segon pas pel reality, la jove va revelar que tenia parella i més tard es va descobrir que el seu xicot era André Carrillo, amb qui ara s'enfrontarà a un dels reptes més importants de la seva vida: ser mare de bessons. Tot i que va participar en les gales i els debats de 'Supervivientes', quan el programa va finalitzar va decidir portar una vida més discreta i va deixar de costat el món de la televisió.

Suhaila Jad durant la seva participació a 'Supervivientes' | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari