L'experiència d'una dona que va guanyar la Loteria després de dedicar-se a la prostitució des de molt jove

Va comprar un dècim de la Loteria de Nadal a mitges amb una amiga i va guanyar 120.000 euros

L'experiència d'una dona que va guanyar la Loteria després de dedicar-se a la prostitució des de molt jove | cedida

Una veïna del barri del Raval de Barcelona s'ha dedicat durant gran part de la seva vida a la prostitució, i ara, amb 56 anys, és una de les beneficiades per l'últim sorteig de la Loteria de Nadal, que va deixar a casa seva 120.000 euros de premi. La Maria Rosa va comprar loteria per primera vegada a la seva vida, i el número 66.513 li va portar la sort a casa, però també la por de no saber optimitzar aquests diners i perdre-ho tot. Tal com va explicar a RAC1, la Maria Rosa va començar a prostituir-se des de molt jove, ja que la seva mare «les obligava a ella i la seva germana a portar diners a casa per a sobreviure».

Maria Rosa ha assegurat que aquella nit «va dormir amb el dècim sota el coixí», i que el mateix dia va anar al banc per buscar els diners: «no m'ho podia creure quan vaig veure tants diners al banc». Ella té clar que no vol malgastar els diners, els vol aprofitar per estalviar i per assegurar-se un futur per la resta de la seva vida, però té por que els seus propis fills la robin. Els ha donat 500 euros a cadascun, però vol utilitzar la resta per comprar-se un pis on viure els pròxims anys i estalviar la resta per no haver de preocupar-se del seu futur. També ha admès que li agradaria viatjar, a Anglaterra o França, ja que mai ha abandonat el país, però ha decidit no gastar-se aquests diners en això i garantir-se un futur. 

També ha assegurat que no deixarà la seva feina actual, que consisteix a netejar cases. Admet que guanya poc però vol seguir treballant i no acomodar-se, perquè és conscient que els diners no ho són tot, i que aquests diners no donen per a viure la resta de la seva vida. Tot i això, Maria Rosa ha pogut gaudir d'alguns «privilegis» gràcies a la bona fortuna, com per exemple «poder anar a un bufet lliure de 12 € amb dues amigues».


Comentaris

envia el comentari