URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

L'herència de 'Paquirri': Antonio Rivera ataca a Isabel Pantoja

Rivera torna a obrir la veda i carrega contra la família Pantoja reclamant l’herència que el seu germà ‘Paquirri’ els va llegar

 

El germà de 'Paquirri' carrega contra Isabel Pantoja | La Coctelera

 

Fa pocs dies i a causa del naixement del fill de Fran Rivera, Antonio Rivera parlava amb els mitjans de comunicació a la sortida de l’hospital després de visitar-los.

 

«Està com un porc al fang. Està molt content i molt feliç. Que sigui un nen, per ell això és molt gran» comentava en relació a la felicitat que sent el ‘torero’, qui ja té dues filles, pel naixement del seu primer nen.

 

 

ET POT INTERESSAR: Terelu s'assabenta en directe de la mort del seu tiet

 

Les paraules d’emoció però, de seguida van donar pas a paraules de ressentiment i rancúnia vers a Isabel Pantoja, qui era dona de ‘Paquirri’ en el moment de la seva mort; la disputa per l’herència del ‘torero’ ja fa anys de dura.

 

Una guerra de tres dècades

 

«A Cantora no s’hi ha robat mai, home. Qui robaria a Cantora? Què s’emportarien de Cantora? El què ha de fer aquesta senyora és entregar-ho tot, que cadascú agafi el que és seu i tot el món content, i ja està». El germà del difunt ‘Paquirri’ es referia a la notícia sobre el robatori que va tenir lloc el passat novembre a la finca de casa els Pantoja.

 

Els Rivera insisteixen en què Isabel Pantoja torni la part de l'herència que els correspon | LA COCTELERA

 

També va parlar sobre el seu nebot Kiko Rivera i el seu paper en el nou ‘reality’ de ‘Telecinco’ ‘GH DÚO’: «L’home està allí lluitant per la vida. Està molt simpàtic, està molt bé. Ja té una mica d’experiència amb el tema».

 

Enfrontaments pel llegat de Paquirri   

 

La guerra entre els Rivera i els Pantoja, fa més de 30 anys que dura, després que ‘Paquirri’ morís a causa de les ferides d’un toro. Després de tot aquest temps, els seus fills Cayetano Rivera i Francisco segueixen reclamant judicialment la part que encara no han rebut de l'herència que el seu pare els va llegar i que segueix a Cantora.

 

 

«La meva mare i el meu avi han lluitat per tots aquells béns pel meu germà i per mi perquè volen el millor per nosaltres. (Isabel Pantoja) té algunes coses que per nosaltres tenen un valor sentimental incalculable», així s’ha expressat Fran Rivera.

 

Els germans Rivera esperen que se'ls tornin els objectes del seu pare Paquirri | LA COCTELERA

 

Robatoris a Cantora

 

La finca Cantora, ja havia sofert robatoris amb anterioritat. La primera vegada va succeir quan Carmina Ordóñez (la primera dona de ‘Paquirri’) va demanar al jutge que se’ls entregués totes les pertinences que ‘Paquirri’ havia llegat als seus fills Francisco i Cayetano.

 

Després d’això, i quan el jutge havia accedit a la seva petició, la Pantoja no els va entregar al·legant que havien estat objecte d’un robatori.

Comentaris