Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'home que portava 10 anys sense sexe, però va acabar tenint 106 fills

Té 46 anys i es va fer donant d'esperma als 29

Ed Houben, amb un dels seus 106 fills. Foto: BBC

 

El cas d'Ed Houben no us deixarà indiferents. Ja fa mesos que l'expliquen diversos diaris internacionals, però el seu historial segueix ben viu. Houben és holandès i, després de passar la seva dècada dels 20 anys sense pode mantenir relacions sexuals amb ningú, als 29 va decidir que ja n'havia tingut prou i es va fer donant d'esperma. Ara, amb 46 anys, és el pare de 106 criatures que li han valgut el renom de «l'home més viril d'Europa». Els 106 fills van ser concebuts mitjançant la donació, però també de forma sexual, ja que algunes parelles li han demanat que la fecundació sigui natural.

Per tot plegat, Houben no cobra ni un cèntim. En total, un terç dels 106 nens han nascut a través de la donació d'esperma, però un canvi legsilatiu va fer que proliferés el mètode tradicional. «Estic segur que molts nens que han nascut a través d'esperma comprada se senten com si els haguessin adquirit en un supermercat», explica, per això porta un control de noms, llocs i dates en què van néixer els seus fills, per tal que de grans no cometin incest.

A més, l'home també ha arxivat el seu perfil complet d'ADN en un hospital perquè sigui comprovable pels seus descendents en el proper segle. Cal dir, però, que té fills a Europa, Austràlia i el Canadà. De moment, mai no s'ha trobat amb cap problema de reclam de pensions per als seus descendents.