L'home que va estafar més de 60 dones per Internet queda en llibertat provisional

Rodrigo Nogueira s'haurà d'enfrontar a tres judicis aquest any

Rodrigo Nogueira Iglesias, àlies «Roy», l'estafador de les pàgines webs de cites | El Confidencial

Rodrigo Nogueira, l'home acusat d'estafar més de 60 dones a través de webs de cites, ha quedat en llibertat provisional a l'espera de la sentència del primer dels tres judicis a què s'enfrontarà aquest any, segons informa 'El Español'. L'estafador, que havia robat a veïnes de Barcelona i Lleida, va coincidir amb alguna de les seves víctimes al judici celebrat a Pontevedra per haver marxat d'un hotel sense pagar els 5.062 euros que li havia costat l'estança d'un mes.

L'acusat es va defensar donant tota la culpa a la seva exparella, qui era «la seva cap» i de qui «obeïa totes les ordres». No obstant això, els propietaris de l'hotel i un dels cambrers van negar aquesta teoria, argumentant que havia estat ell qui havia fet la reserva de l'habitació. La seva exparella també ho va negar i va dir que havia estat Rodrigo qui l'havia enganyat, mentre ell ho negava tot i deia que no sabia res.

Al final del judici, el jutge li va comunicar que estava en llibertat provisional i li va demanar «una direcció autèntica, no una falsa», per poder-lo tindre localitzat. Aleshores va marxar dels jutjats amb el cotxe amb la seva parella i uns amics. Les seves víctimes temen que pugui aprofitar per tornar a fugir, com ja ha fet altres vegades.


Comentaris

envia el comentari