L’Hospitalet acull una nova edició del QuintoTapa

La quarta edició de la ruta de tapes se celebrarà del 9 al 26 de març, i comptarà amb la participació de 36 restauradors de cinc barris de la ciutat

La quarta edició del QuintoTapa se celebrarà del 9 al 26 de març a l'Hospitalet, i comptarà amb la participació de 36 restauradors de cinc barris de la ciutat. | Associació de Gastronomia i Turisme

L’Ajuntament de l’Hospitalet i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) organitza la 4a edició del QuintoTapa amb la participació de 36 restauradors de cinc barris de la ciutat, que oferiran del 9 al 26 de març una tapa de la casa i un quinto per 2,5 euros o una tapa elaborada amb productes Km 0 i un quinto per 3 euros.

  

Segons ha informat l’AGT, aquest any els bars i restaurants participants dels barris del Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Gran Via Sud i Sant Josep han elaborat fins a 57 propostes gastronòmiques apostant pels productes de temporada i de proximitat. A més, en col·laboració amb BiciCultura BCN, el 25 i el 26 de març s'organitzaran rutes en bicicleta per conèixer la ciutat de l'Hospitalet.


La tapa guanyadora —Tapaport d’Or—  serà triada entre els clients que consumeixin quatre tapes de dues zones diferents de la ciutat, amb un total de vuit tapes. Els consumidors podran votar la seva tapa preferida omplint el Tapaport, butlleta que permet participar en el sorteig d’un xec regal de 400 euros per comprar a les botigues del Grup de Comerciants de Santa Eulàlia i el Grup de Botigues del Centre i Sant Josep. Tanmateix, es mantenen altres premis com el Tapaport d'Argent, millor fotografia a Instagram, i millor cambrer.


Comentaris

envia el comentari