IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’Hospitalet comença una campanya d’asfaltatge als barris de la Florida, la Torrassa i Bellvitge

La renovació de l’asfalt afectarà durant el propers dies el recorregut de diferents línies d’autobusos

L’Hospitalet comença una campanya d’asfaltatge als barris de la Florida, la Torrassa i Bellvitge | Roger Segura

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha començat aquest dijous al barri de la Florida una campanya de renovació d’asfalt i pintat de paviment de carrers que durant les pròximes setmanes s’estendrà per altres zones de la ciutat com la Torrassa i Bellvitge.

Segons ha informat el consistori, des d’avui fins al 18 de febrer és el torn de l’avinguda de Ponent, entre el carrer de la Primavera i la plaça de Blas Infante. A hores d’ara, han començat les afectacions de trànsit amb el pas alternatiu de vehicles i a partir de demà es faran els treballs d’asfaltatge i pintat, amb el corresponent tall de l’avinguda. La renovació afectarà el recorregut dels autobusos L16 i N2, que tindran un alternatiu durant aquests dies.


La setmana vinent, del dilluns 20 al divendres 24 de febrer, es realitzaran els mateixos treballs al carrer Montseny, al barri de la Torrassa, tancant les vies adjacents segons avancin els treballs i produiran la modificació temporal de l’itinerari dels autobusos L12, LH1 i N2.
 

El dilluns vinent també començaran els treballs de millora de la pavimentació del passeig central de la rambla de la Marina, al barri de Bellvitge, entre la plaça d’Amalvígia i el carrer de l’Ermita. La finalització d’aquestes obres està prevista per a finals mes de maig.


Aquesta campanya es mantindrà fins al final de la pròxima primavera, amb un cost de més de 2,5 milions d’euros, i suposen la intervenció en 132.000 metres quadrats de superfície.


Comentaris

envia el comentari