IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Hospitalet incorpora sis bicicletes elèctriques plegables per a ús del personal municipal

Estaran a disposició dels treballadors municipals perquè puguin utilitzar-les com a mitjà de transport en els seus desplaçaments per motius de feina

L'Hospitalet incorpora sis bicicletes elèctriques plegables per a ús del personal municipal | Laura Fíguls

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha incorporat sis bicicletes elèctriques plegables que estaran a disposició dels treballadors municipals perquè puguin utilitzar-les com a mitjà de transport en els seus desplaçaments per motius de feina. L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha cedit els vehicles al consistori en virtut del conveni signat entre ambdues administracions per incrementar la participació modal de la bicicleta en els municipis de la regió metropolitana.

Amb aquesta última entrega, l'Ajuntament de l'Hospitalet disposa de 21 bicicletes —12 elèctriques i nou mecàniques— i té registrades 54 persones que les utilitzen a escala interna, segons ha informat en un comunicat. Dins de les actuacions de foment de la bicicleta, l'Ajuntament i l'AMB han engegat una prova pilot per afavorir l'ús d'aquest vehicle com a mitjà de transport per anar a la feina, en col·laboració amb les empreses Antonio Puig, Corporació LDL, Ara Vinc, Nubiola Pigmentos, Reference Laboratory i Materias Químicas. L'AMB ha facilitat a aquestes empreses del Districte Econòmic Granvia L'H un total de 25 bicicletes, amb l'objectiu de reduir els desplaçaments dels treballadors en vehicle de motor.


Comentaris

envia el comentari