L'Hospitalet instal·larà una carpa de tapes a la plaça d'Europa durant el Mobile World Congress

L'Ajuntament instal·larà una carpa perquè els assistents a la fira del mòbil puguin degustar tapes i plats típics de la ciutat

L'Hospitalet instal·larà una carpa de tapes a la plaça d'Europa durant el Mobile World Congress | L'H Experience

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, en col·laboració amb l'Associació de Gastronomia i Turisme de l'Hospitalet i el Baix Llobregat, instal·larà una carpa perquè els assistents al Mobile World Congress (MWC) puguin degustar tapes i plats típics de la ciutat.

Es tracta de la segona edició del Village de L'Hospitalet Experience, una proposta que reuneix restaurador i agents culturals, amb l'objectiu de mostrar la riquesa gastronòmica i la cultura de la ciutat, tant al públic local com als visitants i congressistes, segons han informat els seus promotors en un comunicat.

El Village estarà instal·lat prop del recinte de la Fira de Barcelona, concretament a la plaça d'Europa, on hi haurà una carpa climatizada de 300 metres quadrats on s'oferiran tapes i plats elaborats per 24 restauradors i entitats de la ciutat. Durant el cap de setmana anterior al certamen, els dies 25 i 26 de febrer, les tapes seran les protagonistes de la carpa, mentre que del 27 de febrer a l'1 de març es posaran a la venda plats i especialitats típiques del territori.

A més, el Village comptarà amb un escenari amb actuacions musicals, amb una terrassa exterior on es programaran espectacles de carrer i creacions artístiques, així com amb una zona de jocs infantils que estarà oberta els dies 25 i 26 de febrer.


Comentaris

envia el comentari