L'Hospitalet organitza un pla de mobilitat amb motiu del Mobile World Congress

Calcula que unes 105.000 persones acudiran al congrés

L'Hospitalet organitza un pla de mobilitat amb motiu del Mobile World Congress. | Júlia Pérez

La Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat ha organitzat un pla de mobilitat i transport amb serveis especials per garantir la seguretat, la circulació i el pas dels vianants durant la celebració del Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc del 27 de febrer al 2 de març en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

El dispositiu especial, que començarà el 25 de febrer amb l'activitat L'Hospitalet Experience a la plaça d'Europa, comptarà amb la participació de 45 comandaments i 280 agents de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet que faran tasques de seguretat i regulació del trànsit, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona, Fira, els organitzadors del congrés i el transport metropolità, segons un comunicat de l'Ajuntament.

El pla preveu que l'accés en transport públic d'uns 105.000 assistents al MWC es faci, principalment, mitjançant la línia 9 Sud del metro i els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), amb una previsió de 6.000 passatgers en les hores punta. Els congressistes també es desplaçaran amb les línies d'autobús que passen per l'avinguda de la Gran Via de l'Hospitalet, amb les llançadores que connectaran amb el recinte firal de Montjuïc i amb els autobusos discrecionals contractats per empreses i hotels, més de 200 en hora punta, que tindran un espai reservat.

També estarà regulada l'entrada i sortida als pavellons firals dels vehicles VIP d'empreses, al voltant de 600; mentre que els taxis, més de 3.000 en hores punta, tindran establertes sis zones per a passatgers, una especial per a persones amb discapacitat i una parada per 350 taxis al carrer de la Botànica.

Per facilitar la fluïdesa dels congressistes en les tres entrades del recinte firal i el transport a la zona, s'habilitaran dues passarel·les de vianants sobre el carrer de les Ciències i sobre l'avinguda de Joan Carles I. A més, la Guàrdia Urbana regularà el trànsit als carrers que envolten el recinte Gran Via de Fira de Barcelona amb la presència d'agents, el control de l'accés, les reserves i prohibicions d'estacionament i la instal·lació de senyalització especial, cons i tanques.


Comentaris

envia el comentari