IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Hospitalet preveu la construcció de 115 habitatges de protecció oficial al barri de Sant Josep

L'Ajuntament aprova el projecte d'urbanització del sector del carrer de Leonardo da Vinci per un pressupost de més de 2,4 milions d'euros

L'Hospitalet preveu la construcció de 115 habitatges de protecció oficial al barri de Sant Josep. | Laura Fíguls

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha aprovat inicialment el projecte d'urbanització del sector del carrer de Leonardo da Vinci, al barri de Sant Josep, que preveu la construcció de 350 habitatges, dels quals 115 seran de protecció oficial i 95 de preu concertat.

Segons ha informat el consistori, el pla preveu ordenar i reurbanitzar l'àmbit delimitat pels carrers de Leonardo da Vinci i de Miquel Romeu, la carretera del Mig i l'avinguda del Carrilet, per un pressupost de més de 2.437.000 euros.

A l'àrea també està prevista la delimitació d'un sostre comercial de 1.325 metres quadrats, així com la creació de zones d'estar arbrades i una de jocs infantils. Els treballs ampliaran les voreres fins als 4,5 metres d'amplada i es renovaran els serveis d'enllumenat, els semàfors i els senyals.

D'altra banda, s'alinearà el tram del carrer comprès entre el carrer del Cobalt i la travessia Industrial i s'ordenarà un nou vial per a vianants entre l'avinguda del Carrilet i la travessia Industrial paral·lel als carrers de Leonardo da Vinci i de Miquel Romeu.


Comentaris

envia el comentari