L'Hospitalet reurbanitza la zona sud de la plaça de la Bòbila

L'Ajuntament de l'Hospitalet ha reurbanitzat aquesta plaça del barri de Pubilla Cases i ha realitzat obres d'impermeabilització de la coberta de l'aparcament subterrani situat en la confluència amb l'avinguda de Severo Ochoa

L'Hospitalet de Llobregat reurbanitza la zona sud de la plaça de la Bòbila. | Europapress

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha reurbanitzat la superfície de la zona sud de la plaça de la Bòbila, al barri de Pubilla Cases, i ha realitzat obres d'impermeabilització de la coberta de l'aparcament subterrani situat en la confluència amb l'avinguda de Severo Ochoa. L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha visitat aquest dimecres les obres de la plaça, que són a punt de finalitzar, segons un comunicat del consistori.

Les tasques, que es van iniciar el passat mes de novembre amb un pressupost de 105.748 euros, han permès impermeabilitzar la coberta de l'aparcament subterrani i tornar a pavimentar la superfície. A més, s'ha aprofitat l'obra per millorar l'accessibilitat i el clavegueram a l'àrea afectada i per plantar nou arbrat. L'alcaldessa ha destacat que «es tracta d'una plaça amb molta afluència veïnal, ja que hi ha diferents equipaments, i la reforma farà que tota aquesta plaça sigui més accessible per al passeig».


Comentaris

envia el comentari