L'hotel OD Barcelona obrirà les seves portes el 15 d'agost

L'arquitecte Víctor Rahola ha aconseguit crear un punt de tranquil·litat en una de les zones més sorolloses de la capital catalana

L'OD Talamanca també és obra de l'arquitecte Víctor Rahola | cedida

 

OD Hotels obrirà un hotel en una de les zones més exclusives i, alhora, un dels punts més sorollosos de la ciutat de Barcelona: l'Eixample. OD Barcelona obrirà les seves portes al públic el pròxim 15 d'agost, al lloc de l'antiga seu de Carburos Metálicos, a la confluència dels carrers d'Aragó i de Pau Claris. El cinc estrelles és obra de l'arquitecte Víctor Rahola, que ja es va encarregar de projectes semblants a altres ciutats com Mallorca o Eivissa. El dissenyador ha projectat un espai modern, amb una selecció de mobles de disseny i tèxtils exclusius, que també combina la tecnologia més avançada i sostenible.

Segons el 'Periódico de Ibiza', l'espai oferirà als seus clients una experiència de desconnexió sense haver de sortir de la ciutat, gràcies a les seves grans dimensions, el protagonisme que adquireix la llum, les zones d'oci o la gran piscina ubicada al terrat. En total, Rahola ha aconseguit encaixar 98 habitacions, de les quals 24 són 'suites' de primera categoria. 

Això sí, els treballadors no ho han tingut fàcil, ja que es tracta d'una de les zones més complicades per reformar, i també una de les més sorolloses, a causa del tràfic. L'arquitecte ha optat per aixecar parets dobles entre les habitacions i cap a l'exterior, i ha escollit materials aïllants i diferents capes de cristalls. Tot i que el projecte estarà obert a partir del 15 d'agost, el projecte ja ha aconseguit fer-se amb diversos premis, entre els quals destaca el Re Think Hotel, que atorga el ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital.


Comentaris

envia el comentari