Li feien 'bullying' per la seva obesitat i la seva reacció va sorprendre tothom

El seu pes s'ha vist disminuït brutalment

La imatge anterior d'Austin Shifflett no s'assembla en res a l'actual. Foto: Today.com

 

Avui recuperem la història d'Austin Shifflett, que es coneixia ara fa uns mesos i que us deixarà ben sorpresos. Quan tenia 17 anys, el jove patia 'bullying' a l'institut on anava. S'alimentava a base de refrescos i de menjar ràpid, i feia una vida totalment sedentària, obsessionat amb els videojocs. El seu pes va arribar, a aquesta edat tan curta, fins a la barbaritat de 146 quilos.

Va ser llavors quan va patir una de les conseqüències més greus que pot comportar aquest estat: una aturada cardíaca. El fet el va reflexionar de valent i va decidir posar-hi remei d'immediat. Amb una dieta baixa en carbohidrats, va perdre 36 quilos en només 3 mesos. Alhora, va començar a anar de manera freqüent al gimnàs i el seu pes es va veure reduït radicalment.

En total, ha perdut més de 80 quilos, i després d'una operació de cirurgia estètica per eliminar sobrants de pell, s'ha convertit en model de diverses revistes i en tot un exemple de superació, amb més de 36.000 seguidors a Instagram. Aquest és el seu aspecte actual:

La imatge d'Austin Shifflett a dia d'avui. Foto: Today.com