Li reclamen a José Luis Moreno gairebé mig milió per fons no justificats i per deure nòmines

L'hi han reclamat per la gestió i explotació del Teatre El Musical i per deure les nòmines de la sèrie 'Regnes' i d’algunes gales de televisió

Imatge d'arxiu de Jose Luis Moreno | Cedida

José Luis Moreno sempre ha presumit del seu èxit com a empresari, encara que s'ha sabut que ha fet algun tracte inoportú, ha tingut alguna baralla i algun desacord amb més d'un. En aquesta ocasió els problemes el persegueixen i l'Ajuntament de València i el repartiment de la sèrie 'Regnes' li reclamen diners. En concret, el consistori ha iniciat un procés de reintegrament de fons no justificats o ben justificats indegudament per part de l'empresa de Moreno, Crystal Forest, durant la gestió i explotació del Teatre El Musical. Resulta que la quantitat de diners ascendeix a 331.672,36 euros i només va poder justificar 177.00 euros.

D'aquesta manera, segons 'Comunicació 21', el Tribunal de Comptes va instar l'Ajuntament que fes arribar aquestes suposades irregularitats detectades entre el 23 de febrer del 2013 i el 31 de març del 2015. D'altra banda, els treballadors de la polèmica sèrie 'Regnes' —que només va aconseguir un 6,2% de quota de pantalla que representa un milió d'espectadors— li reclamen a la companyia Crystal Forest de Moreno fins a 40 nòmines des del mes de desembre.

A més, els exempleats expliquen que el deute de Moreno també s'estén als contractats per a les gales de la Nit de Nadal i la Nit de Cap d'Any de Telecinco i Reis per TVE, i també els deu l'últim mes o una part. L'empresa ha assegurat que mai els han dit que no els pagarien i que la seva intenció és normalitzar la situació.


Comentaris

envia el comentari