Li regala un anell de compromís barat i molts s'avergonyeixen per les seves paraules a Facebook

L'anell li va costar uns 100 euros

Imatge de l'anell | Cedida.

El moment de la petició de mà és potser el moment més especial de la seva vida per a moltes dones. No hi ha un cost preestablert però en llocs com Espanya o Mèxic és comú que el nuvi es gasti l'equivalent a dos o tres mesos de sou en un anell per a la seva futura esposa, encara que hi ha dones a les quals no els importa i unes altres que senten pressió per tenir l'anell més valuós.

En aquesta línia, com estan preocupades pel que diran fan que el seu nuvi es gasti molts diner. Per això, Ariel Desiree McRae, una dona dels Estats Units, ha publicat un valent text en Facebook on explica que el seu anell val amb prou feines 100 euros i que se sent feliç. «Ja que no és el que costa l'anell que defineix el valor del matrimoni», ha assegurat. Justament, tal com ha assegurat Cribeo, una de les dependentes va dir a l'altra «pots creure que algun home doni això com a anell de compromís? Què patètic?.

El post s'ha fet viral i ha estat aplaudit a les xarxes amb més de 50.000 comparticions i més de 60.000 likes en Facebook. Això ha fet que moltes dones s'animin a compartir les seves similars experiències per agitar les xarxes i cridar als quatre vents que en l'amor no cal ser materialista.


Comentaris

envia el comentari