Li solucionen un problema cutani després de sis anys patint

El metge va encertar el remei correcte

El seu cos estava envaït d'èczemes. Foto: Debbie

Imatges sorprenents les d'aquest nen australià de sis anys. Tyler Saunders va néixer amb el cos cobert d'èczemes inflamats que, com a conseqüència del terrible dolor que li produeixen, no el deixen dormir i el fan patir un dolor extrem. Segons No lo creo, la família, desesperada i sense imaginar-se que l'afectació s'allargaria tant, va decidir posar-hi remei.

  

  

Els pares van portar el nen al metge i aquest va diagnosticar-li una dermatitis atòpica. Tot i així, els metges no feien res pel nen i creien que no n'hi havia per tant. De fet, el pare va acabar enregistrant imatges de'n Tyler perquè els metges ho poguessin veure. Però, va arribar un dia en què van topar-se amb un metge que van trobar per internet.

  

  

El doctor Richard Aron, un dermatòleg Sud-àfrica, va dir-li al pare del nen que provés un ungüent a base de crema, corticoides i antibiòtic. L'home va comprar tot el necessari per a elaborar l'ungüent que va costar-li, tan sols, 30 euros. El millor del cas és que, en dos mesos, el nen tenia la pell suau i nova.


Comentaris

envia el comentari