Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lídia Heredia

La periodista Lídia Heredia pren una dràstica decisió respecte al seu futur a TV3

En els darrers dies la presentadora no ha aparegut al plató

La periodista catalana Lídia Heredia ja fa una pila d'anys que està al capdavant de 'Els Matins' de TV3. Després que Josep Cuní fes història de la televisió catalana amb el seu famós «prou», Heredia es va convertir en la seva successora. 

Ja fa unes setmanes que va saltar la notícia sobre que la presentadora tenia la intenció de deixar la conducció del programa i que aquesta fos la seva darrera temporada, ja que tenia nous projectes entre mans. 

Toni Cruanyes director de TV3?

Tot això en mig de la tumultuosa situació que travessa la cadena catalana, multada recentment i amb una imminent renovació de la direcció que afectaria directament a l'actual director, Vicent Sanchis i Llàcer. 

En els darrers mesos ha ressonat el nom de Toni Cruanyes com a possible substitut de Sanchis, agafant així la direcció de TV3. Encara que en una recent entrevista a 'Naciodigital', el periodista ha posat de manifest que no té voluntat de ser-ho.

Així, sembla que Cruanyes no postularà com a possible director de la cadena, «no tinc voluntat de ser director de TV3. Crec que el 'Telenotícies Vespre' m'està sortint bastant bé. Fem-ho uns anys més. Això que funciona no ho toquem». Afirmava Cruanyes a l'entrevista realitzada pel mitjà esmentat anteriorment. 

«La Lídia faltarà uns dies»

Ja fa mesos que ressona la notícia d'una possible substitució de Lídia Heredia al magazín de TV3. Tal com va informar 'XCatalunya', la presentadora tindria un nou projecte entre mans el qual seria impossible compaginar-lo amb la feina actual.

A més, aquesta setmana vam poder observar com Heredia no es trobava al seu plató  com cada dia, sinó que havia sigut substituïda per la periodista Ariadna Oltra, la qual arrencava el programa matinal amb les següents paraules:

«Avui amb els papers canviats, perquè la Lídia faltarà uns dies». Podrien ser aquestes paraules l'inici de la substitució de Lídia Heredia? No ho sabem, caldrà esperar per veure els moviments tant de la periodista com de la cadena.

En tot cas és cert que TV3 es troba en una època de canvis i no és l'única. Com anem observant en els darrers mesos, cadenes del panorama nacional també estan realitzant diversos canvis en la seva plantilla de treballadors.