Lidia Torrent celebra els seus 24 anys envoltada d'amor

Tant la seva mare, Elsa Anka, com la seva parella, Matías Roure, li han dedicat unes boniques paraules a la jove pel seu aniversari

Lidia Torrent en 'First Dates'.
Lidia Torrent a 'First Dates'. | Cedida

La model catalana, i actualment cambrera del conegut programa de cites 'First Dates', Lidia Torrent, ha celebrat aquest dijous 16 d'agost el seu aniversari. La jove fa 24 anys, i en un dia tan especial per a ella no podien faltar les felicitacions de dues de les persones més importants de la seva vida, la seva mare i la seva parella.

Tant Elsa Anka, mare de Lidia, com Matías Roure, parella de la jove, han volgut dedicar, d'una forma o altra, unes boniques paraules a la protagonista del dia, i ho han fet a través de les xarxes socials, més concretament, a Instagram.

La felicitació d'Elsa Anka a la seva filla

La mare de Lidia, la presentadora Elsa Anka, ha volgut dedicar un bonic missatge a la seva filla en el dia del seu 24 aniversari. Ha fet una publicació al seu compte d'Instagram on ha deixat algunes fotografies de les dues juntes de fa alguns anys i també una més actual.

«La meva preciosa fa anys avui. Han passat 24 des que va aparèixer en les nostres vides, en la meva vida. Gràcies princesa, per ensenyar-me tant i tota l'estona. Per tenir aquesta llum, aquesta bondat, aquest somriure infinit. Quina sort que tinc», escrivia Elsa al comentari de la publicació.

Lidia de petita, en una de les imatges publicades per la seva mare
Lidia de petita, en una de les imatges publicades per la seva mare | Instagram

 

La sorpresa de Matías Roure a Lidia a la platja

Sembla però que l'aniversari l'ha passat amb la seva parella, Matías. Tots dos han estat a la platja celebrant el dia especial de la model. Allà li ha dedicat una bonica cançó: «Que els compleixis feliç, que els compleixis, 'bombonet'... No t'oblidis, demana el desig», deia. Però, a més, el bàrman de 'First Dates' li ha portat també un pastís amb molt bona pinta.

Lidia Torrent en una imatge publicada per la seva parella, Matías
Lidia Torrent en una imatge publicada per la seva parella, Matías | Instagram

 

Per si no fos suficient, Matías li ha demostrat el seu amor escrivint un bonic missatge per a ella a la sorra de la platja, unes paraules acabades amb un número 13 dintre d'un cor que segur que té un significat molt especial per a ells.

El missatge que Matías li ha deixat a la seva parella a la platja
El missatge que Matías li ha deixat a la seva parella a la platja | Instagram

 

Lidia Torrent, molt feliç el dia del seu aniversari

Aquestes felicitacions tan especials de la seva mare i la seva parella, a més de les que haurà rebut en privat d'altres éssers estimats, han fet que Lidia hagi passat un gran dia d'aniversari, i així ho ha volgut deixar clar també al seu compte d'Instagram.

 

Así me siento...¡volaaando! ¡24!

Una publicación compartida de Lidia Torrent Anca (@lidiatorrentanca) el

Allà hi ha deixat una imatge d'ella a la platja on assegurava sentir-se «volant» pels seus 24 anys, suposem que de felicitat. Per molts anys Lidia!


Comentaris

envia el comentari