Lidia Torrent, de 'First Dates', s'ha operat de la vista a la Clínica Baviera

Aquest dijous la jove cambrera ha dit adéu a les ulleres que tant la caracteritzen

Lidia Torrent s'ha operat de la vista a la Clínica Baviera de Madrid
Lidia Torrent s'ha operat de la vista a la Clínica Baviera de Madrid | Twitter Clínica Baviera

Lidia Torrent, la model catalana que actualment és una de les cambreres del programa de cites de Cuatro, ‘First Dates’, s’ha sotmès a una operació que canvia enormement la seva imatge i potser els seus seguidors no acabaran d’acostumar-se. Aquest dijous 25 d’octubre, la jove ha dit adéu a les ulleres que la caracteritzen gràcies a la Clínica Baviera.

Des de la clínica situada al passeig de la Castellana de Madrid Lidia Torrent ha revelat el seu secret millor guardat i, hores abans, ja va voler crear una mica d’expectació a través de les seves xarxes socials: «Demà us explicaré una cosa que em fa molta il·lusió». Així doncs, durant el matí del dijous, la famosa cambrera ha estat a la Clínica Baviera per parlar sobre l’operació de miopia a la qual es va sotmetre.

Tècnica Lasik per operar la vista de Lidia Torrent

Durant l’entrevista, Torrent ha compartit la seva experiència on en tot moment «l’auxiliar li explicava tot el que estava passant» i d’aquesta manera li transmetia «la sensació que tot va bé» i una «total tranquil·litat». A més, l’ha acompanyat el doctor Fernando Llovet que ha afegit que per operar-la van fer servir la tècnica Lasik, ja que té una recuperació molt ràpida.

Lidia ha volgut explicar les raons que la van portar a operar-se de la vista, principalment perquè les ulleres li «condicionaven el dia a dia». «Era una decisió que, tot i que em va costar una mica prendre-la per la incertesa que tots sentim en qualsevol classe d’intervenció, reconec que ha estat tot un encert», ha dit Torrent, «amb les ulleres veia i em veia estupendament, però ara he guanyat en comoditat i en llibertat».  

Tal com ha assegurat la model, «veure perfectament des del moment en el qual t’aixeques fins que te’n vas a dormir, sense estar pendent de les ulleres, és un regal». No obstant això, ara caldrà que els espectadors de la tercera temporada de ‘First Dates’ s’acostumin a veure la jove, que va celebrar el seu aniversari envoltada d’amor, sense ulleres. Quelcom complicat com en el cas de Jorge Javier Vázquez que porta ulleres no graduades perquè els seus seguidors no van aconseguir acostumar-se.


Comentaris

envia el comentari