La catalana Lidia Torrent, de 'First Dates', té nou nòvio

Es tractaria d'un exfutbolista i col·laborador de 'El Chiringuito'

Fa pocs dies es va saber que Lidia Torrent i Matías Roure, que formen part del programa 'First Date', trencaven després de tres anys de relació. Segons avança 'Vanitatis', la coneguda cambrera del programa presentat per Carlos Sobera ja hauria trobat un nou amor:  Jaime Astrain, un exfutbolista i col·laborador de 'El Chiringuito de Jugones'.

Segons el mateix portal de notícies, l'esportista i tertulià, de 33 anys, hauria «conquistat el cor» de Lidia Torrent, qui és sis anys més petita que ell. Cal remarcar que Astrain havia estat parella de la presentadora de 'Supervivientes' Lara Álvarez. A més, se'l considera un gran amic del model Jon Kortajarena i és tertúlia de 'El Chiringuito de Jugones' des de l'any 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be the energy you want to attract #friyay #weekendvibes #shooting @olivianachle

Una publicación compartida de Jaime Astrain (@jaimeastrain) el

Pel que fa a la seva faceta esportista, Jaime Astrain ha format part de l'Atlètic de Madrid i també ha estat jugador en el filial d'Osasuna, el Écija, el Cartagena o el Rela Jaen. A més, la temporada 2011/2012 va fitxar pel Còrdova en segona divisió.  La seva carrera futbolística es va aturar l'any 2015, quan va anunciar la seva retirada per dedicar-se a nous reptes professionals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to CrossFit? #crossfit #workout

Una publicación compartida de Jaime Astrain (@jaimeastrain) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is beauty in simplicity NATURE #grateful #100k

Una publicación compartida de Jaime Astrain (@jaimeastrain) el

També et pot interessar...