IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lidl arrasa amb la seva línia tèxtil i fa tremolar als seus competidors Carrefour i Alcampo

La cadena de supermercats Lidl s'ha alçat com el segon negoci amb major facturació d'Espanya gràcies a la seva línia de productes tèxtils

Uno de los establecimientos de Lidl
Un dels establiments de Lidl | CatalunyaDiari.cat

Aquest últim any, la cadena de supermercats Lidl s'ha alçat com el segon negoci amb major facturació d'Espanya. Gràcies a la seva línia tèxtil, Lidl ha arribat a vendre més de sis milions de peces —principalment de la seva marca Esmara— centrades sobretot en roba de dona. La companyia se centra en aquest sector per llançar les ofertes més grans, com ha succeït amb la col·lecció de Lidl dissenyada per la model Heidi Klum, que ja ha batut rècords. A més, la línia per a tota la família i equipament esportiu són les altres dues que ofereixen majors beneficis.

Segons el portal ‘La Información’, més del 56% de les dones espanyoles compren roba de Lidl, la qual cosa suposa que 5 milions de dones han adquirit productes tèxtils en aquests supermercats. A causa dels seus competitius preus, «un de cada dos compradors prefereix adquirir dues peces més econòmiques a una sola d'una marca concreta».

I és que la secció de basar de l'empresa —la que no és d'alimentació— llança a l'any unes 5.000 referències diferents als clients de Lidl que es converteixen en tot un èxit. Moda per a tota la família com la col·lecció d'Heidi Klum, roba esportiva o per a la llar, equipament per fer esport a l'aire lliure, i fins i tot petits electrodomèstics i accessoris de decoració, són tot un valor afegit a la marca.

Algunos de los abrigos que se podrán encontrar en Lidl
Alguns dels abrics que es podran trobar a Lidl | CatalunyaDiari.cat

 

Un competidor seriós 

Amb aquestes propostes cada vegada més demandades, Lidl s'ha convertit en un seriós competidor per a les altres cadenes de supermercats i per a les seves marques de roba pròpia. Carrefour amb ‘Tex’ encapçala la llista, seguida de la marca ‘In extenso’ de Alcampo i ‘Uni’ del supermercat Hipercor. És imminent que aquestes marques acabin sent suplantades per Esmara de Lidl, posat que és la que més ha crescut aquests últims 3 anys, concretament un 4,3% anual en vendes.

Heidi Klum diseñará una colección para Lidl
Heidi Klum dissenyarà una col·lecció per a Lidl | CatalunyaDiari.cat

 

L'èxit de Heidi Klum

A més, Lidl vol seguir apostant per la moda i cada vegada està aconseguint noves i enriquidores metes. L'última, la seva col·laboració amb la model Heidi Klum que ha dissenyat totes les peces de la línia de moda femenina i que ha estat tota una revolució al mercat. Es va presentar la col·lecció durant la setmana de la moda de Nova York i es pretén fer el mateix amb la campanya de Nadal.

Cal destacar que amb aquesta col·laboració, la cadena de supermercats pretenia democratitzar les tendències i fer que la moda passi del lineal del supermercat al carret de la compra, i així oferir respostes «a la dona d'avui, que necessita solucions senzilles i sense complicacions».


Comentaris

envia el comentari