Lidl consolida la seva aposta per la moda

L'empresa s'ha modernitzat i ha afegit nous productes a la seva oferta
Lidl consolida la seva aposta per la moda | Cedida

 

L'empresa Lidl fa anys que vol democratitzar les tendències a través d'Esmara, permetent d'aquesta manera que la roba es vengui al supermercat directament al consumidor mitjançant aquesta marca femenina en clau 'smart fashion'. Una aposta que atén la dinàmica social del moment, tal com explica la revista 'Aral'.

Segons informa Kantar Worldpanel, 9,5 milions d'espanyoles compren roba de moda d'aquesta forma, que suposa un 48,5% de la població femenina nacional, ja que les dones agraeixen trobar roba al supermercat. Aquest fet provoca que empreses com Lidl es converteixin en llocs on poder comprar roba, oferint no només productes d'alimentació, higiene o bellesa, sinó també peces que responen a les tendències del moment. D'aquesta manera, els consumidors poden trobar de tot en un mateix lloc.

 

Tal com expliquen des de Lidl, Esmara ofereix solucions a aquest nou consumidor que està al dia i busca tendències, però sense renunciar mai a la relació qualitat-preu. Per això mateix, segons l'estudi d'actituds Lifestyles, una de cada tres espanyoles considera que té poc temps per cuidar-se. «Per aquesta raó, és normal que preferim anar a un únic espai on poder trobar tot allò que necessitem», expliquen. D'altra banda, el 60% de les enquestades admet que evita pagar preus elevats per roba que estigui de moda i sempre busca ofertes, fins i tot encara que no hi hagi rebaixes.

Cal destacar que les col·leccions de l'empresa mai no són permanents i varien al mateix ritme que les tendències actuals. Cada mes, Lidl posa a les seves botigues de noves col·leccions la demanda del moment amb l'objectiu d'oferir canvis al client i completar la seva oferta d'assortiment fix en la resta de productes que habitualment es venen en un supermercat, com alimentació, drogueria, cosmètica i higiene personal.