IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lidl posa a la venda la seva nova oferta de cremes antiedat Cien

A partir d'aquest dijous 31 de maig es podran comprar productes facials de Cien Orquídia i ‘AgeStop’

Imagen de archivo de un supermercado de la cadena Lidl
Imatge d'un supermercat de la cadena Lidl  | Lorena Pinilla

Els clients de Lidl podran trobar als establiments, a partir d'aquest dijous dia 31, una nova oferta de productes de bellesa, que es posen a la venda aquest mateix dia, de la reconeguda gamma de Cien. L'oferta estarà vigent fins al pròxim dia 6 de juny i gràcies a ella es poden comprar deu cremes facials diferents, a preus molt assequibles.

Fa algunes setmanes, Lidl ja va començar a vendre la crema antiedat Cien Orquídea que ha tingut un gran èxit. Aquesta té propietats adquirides precisament de l'extracte de les orquídies que van mot bé per prevenir les marques de l'edat, com per exemple, les arrugues. A més també és un bon remei contra la flacciditat i la sequedat de la pell.

Los productos faciales de la línea Cien Orquídea, disponible en Lidl hasta el 6 de junio
Els productes facials de la línia Cien Orquídea  | Lidl

 

Nous productes de la gamma Cien Orquídea

Després de posar a la venda aquesta crema Cien 'White Orchid', per 6,99 euros, i aconseguir un gran èxit, ara Lidl torna a apostar per aquest tipus de cremes amb més productes de la mateixa gamma, tots ells amb l'extracte d'orquídies que la caracteritzen per aportar una gran hidratació a la pell.

D'entre tots aquests productes n'hi ha alguns més destacats com el sèrum antiarrugues, la crema pel contorn dels ulls i l'específica per coll i escot. Totes elles tenen un preu similar de 5,99 i 6,99 euros. Es preveu també un gran èxit de tota la gamma de productes entre els clients.

Los productos faciales de la línea 'Agestop' de Cien, disponible en Lidl hasta el 6 de junio
Els productes facials de la línia 'Agestop' de Cien  | Lidl

 

Cremes antiarrugues ‘Agestop’ per menys de 6 euros

La gamma 'Agestop' d'aquestes cremes també es posen a la venda. Es tracta d'un tipus de producte que serveix per rejovenir i reparar la pell. Les seves propietats afavoreixen el rejoveniment cel·lular de la cara, eviten l'aparició d'arrugues i, a més, en minimitzen els signes.

Lidl també ofereix una crema de dia per 6,99 euros, un reparador facial anomenat 'Bio Shock' per només 3,99 euros i també diversos sèrums antiarrugues i concentrats amb àcid hialurònic, glicòlic i vitamina C per 5,99 euros. També una crema especial pel contorn dels ulls pensada especialment per suavitzar les línies d'expressió, les ulleres marcades o d'altres marques als ulls, té un preu de 4,99 euros.

Los sérums faciales de la línea 'Agestop' de Cien, disponible en Lidl hasta el 6 de junio
Els sèrums facials de la línia 'Agestop' de Cien  | Lidl

 


Comentaris

envia el comentari