IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lidl posa a la venda bosses de marihuana als seus supermercats de Suïssa

Presenta el nou producte com un «substitutiu natural del tabac» i ressalta les seves propietats antiinflamatòries i relaxants

El rótulo de un supermercado de la cadena Lidl
El rètul d'un supermercat de la cadena Lidl | España Diario
 

L’empresa alemanya Lidl està d’estrena. Fa menys d’un mes que els seus supermercats incorporen un producte totalment innovador i que fins ara mai s’havia posat en venda a un lloc similar. Ens referim a bossetes de marihuana d’1.5 i 3 grams.

Aquest producte, però, només està disponible a les seves sucursals de Suïssa, perquè és un país on es permet fumar marihuana a majors de 18 anys sempre que no contingui més d’un 1% de THC – que és el compost psicoactiu que es troba al cànnabis–. Com que en el seu cas la marihuana que es comercialitza és del 0.8%, poden vendre-la als supermercats sense problemes.

Los formatos de bolsas de marihuana que vende Lidl en Suiza
Els formats de les bosses de marihuana que ven Lidl a Suïssa | The Botanics
 

 

És un producte pensat especialment per les seves aplicacions medicinals

Encara que pugui semblar una mesura esbojarrada, no s’ha d’oblidar que molts experts han reconegut la gran quantitat d’efectes medicinals que té el cànnabis, el qual s’utilitza a vegades com a remei antiinflamatori i relaxant, així com per combatre alguns efectes secundaris causats per la quimioteràpia.

Evidentment, adquirir aquests productes no resulta precisament barat. Una bossa d’1.5 grams cultivada en interior val 18 francs suïssos – el que vindrien a ser uns 15€ –, mentre que la bossa gran de 3 grams es cultiva en un hivernacle i té un preu de 16.75€.

A més, l’empresa Lidl ha fet un comunicat on explica que absolutament tota la marihuana que està en venda en els seus supermercats és de producció local, cultivada i preparada a Suïssa per la marca ‘The Botanicals’. També ha informat que per la seva elaboració no s’utilitzen productes agroquímics, sintètics o substàncies modificades.

Una mesura que sembla a anys llum de ser implantada a Espanya

De moment, aquesta iniciativa només es porta a terme a Suïssa, ja que és l’únic de tots els llocs on arriba la influència d’aquesta cadena on el consum de marihuana entre la població és legal. Aquí encara sancionen amb multes de fins a 30.000€ si t’enxampen consumint aquesta substància al carrer, tot i que als ‘clubs de cànnabis’ sí que està permesa la venda i consum.


Comentaris

envia el comentari