IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lidl retira un producte perillós per a la salut

L'empresa està demanant als compradors del Regne Unit que tornin les llaunes de calamar de la seva marca Sol & Mar, ja que són perjudicials

Imagen de los tacos de pota que se han retirado de la cadena Lidl
Imatge dels tacs de pota que s'han retirat de la cadena Lidl | Lidl

 

La cadena de supermercats Lidl ha retirat de les seves botigues els productes de calamar enllaunat de la marca Sol & Mar, ja que s'ha comprovat que podrien ser nocius per a la salut dels compradors. L'empresa està demanant als seus clients que tornin els articles amb data de caducitat del 31 de desembre del 2023 i prometen el reemborsament de la compra d'aquests. De moment, la venda de productes afectats s'ha registrat principalment al Regne Unit. Encara es desconeix si els productes han arribat als establiments espanyols. La marca Sol & Mar era l'aposta de l'empresa per poder comercialitzar amb productes espanyols en tots els seus establiments arreu del món.

Segons ha informat 'The Sun', la cadena de supermercats està retirant de la venda dues de les seves varietats de tacs de pota enllaunats -en oli de gira-sol amb els sabors a paprika i all- pel fet que aquests contenen cristalls de sal coneguts com a 'estruvita 'que podrien presentar un risc de seguretat per als clients, concretament poden provocar malalties relacionades amb el sistema urinari. Els compradors que puguin tenir algun dubte sobre aquests productes i el problema que suposen poden trucar al telèfon d'atenció al client de la companyia. Ara com ara no es coneixen altres productes que hagin estat afectats per la 'estruvita'. El citat mitjà explica que els cristalls de sal han estat catalogats com nocius i aquests es produeixen durant el procés d'enllaunat.

Aquesta no és la primera vegada que Lidl ha hagut de retirar un dels seus productes. Durant el mes d'agost de 2017, l'empresa va haver de retirar les empanades de pollastre i bolets, així com les de ceba i carn picada. I tot, perquè va haver-hi una petita explosió de bombetes a l'empresa proveïdora d'aquests productes. Tot i que finalment va ser solament una mesura cautelar, la cadena va decidir retirar-los per evitar mals majors.


Comentaris

envia el comentari