rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lina Lavin, amiga de Sofia, carrega contra la reina Letícia

La comtessa ha afirmat que «no sap educar les seves filles»
Imatge de Lina Lavin, amiga de la reina Sofia | Cedida

 

Lina Lavin de la Car és una amiga íntima de Sofia. És comtessa, dissenyadora i una més en els cercles més privats i propers de la Casa Reial. Cal assenyalar que la seva amistat amb la reina Sofia ve de lluny i no ha dubtat en cap moment en defensar-la després de les polèmiques imatges que va protagonitzar a les portes de la Catedral de Palma de Mallorca.

 

Ara, Lina Lavin ha concedit una entrevista en exclusiva a la revista 'Cotilleo', on ha parlat alt i clar sobre tot el que ha passat aquests últims dies amb la reina Letícia i la seva amiga, la reina Sofia.

 

 

Sense pèls a la llengua i amb la màxima claredat possible, Lina Lavin ha defensat a capa i espasa a la seva amiga Sofia i ha afirmat que no es poden permetre aquest tipus de coses en públic: «En la intimitat poden tenir les seves esbroncades, com a totes les cases, però de cara a la galeria no es pot permetre això. Fomentar l'odi a les seves filles no és una cosa normal. Aquesta sortida de to li sortirà cara». D'aquesta manera parla Lina sobre la nora de la seva amiga Sofia.

 

Imatge del vídeo que ha causat polèmica. | Telecinco

 

«Ella ara no ha estat llesta, ni educada, ni bona persona»

Per aquesta raó, afirma que la famosa picabaralla entre la reina Letícia i Sofia va ser una situació quotidiana que ens ha passat a tots, però el clar error de Letícia ha estat sens dubte portar-lo a l'àmbit públic, demostrant la mala educació que li està donant a la nena que un dia serà l'hereva: «Letícia no està educant bé a la futura Reina d'Espanya».

Finalment, apunta que Letícia és una dona molt intel·ligent però té un important problema d'autocontrol: «Si té formació, de fet ella ha après ràpidament com es comporta una reina. Però una altra cosa és ser llesta i ella ara no ha estat llesta, ni educada, ni bona persona».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris