IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

L'informe mèdic revela que no es podia fer res per salvar la vida d'Iván Fandiño

Metges francesos i espanyols han explicat que la banyada hauria resultat mortal independentment dels mitjans utilitzats per evitar-ho

El torero murió el pasado 17 de junio | Cedida

Iván Fandiño va morir el passat 17 de juny a la localitat francesa d'Aire Sud L'Adour, on el torero va rebre una banyada que va resultar fatal. La mort del destre va estar envoltada de polèmica, ja que membres de la seva quadrilla van criticar la falta de serveis mèdics que van trobar a la plaça. El comunicat mèdic de les lesions de Fandiño tanquen qualsevol debat sobre aquest tema i resolen tots els dubtes: diferents metges francesos i espanyols, sota la signatura del doctor Mathieu Poirier, han conclòs que va ser «una banyada fatal independentment dels mitjans utilitzats i/o de la proximitat del quiròfan o la destresa dels cirurgians». Tal com explica el diari 'ABC', l'informe indica que les lesions sofertes pel matador eren «incompatibles amb la vida», i que li van provocar l'esquinçament de la vena cava i el fetge.

Aquestes lesions sofertes per Iván Fandiño, tal com assenyala l'informe mèdic del doctor Poirier, deixaven poc marge a l'esperança: «Banyada en el costat dret, amb signe de xoc hemorràgic. Trajectòria de quinze centímetres amb trencament muscular a l'altura de les últimes costelles, erosió del peritoneu, col·locació d'un drenatge. Signes d'hemoperitoneu. Reanimació i intubació. Pronòstic molt greu», relata el part. Finalment, no es va poder fer res per salvar la vida del destre.


Comentaris

envia el comentari