URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

L'íntim amic de Chabelita, Sema, víctima d'una agressió en un acte taurí

El jove anava acompanyat de les seves amigues quan va començar a rebre insults i el van atacar violentament

 

Sema a 'Sálvame' mostrant una imatge de l'agressió | Telecinco

 

'Sálvame' torna a la càrrega aquesta setmana amb les últimes novetats dels personatges més populars del país. Una de les novetats més sonades ha estat l'entrevista a Sema, l'amic de Chabelita, que va ser víctima d'una greu agressió durant un acte taurí on va assistir a Arcos de la Frontera, a Cadis, tal com ell mateix va relatar. L'exconcursant de 'Supervivientes' ha assistit al plató amb diverses fotografies com a proves de l'agressió que va rebre. 

Pel que sembla, quan Sema es dirigia al lavabo, dos nois van voler fer-se una fotografia amb ell però els va respondre que anava al lavabo i que se la podien fer quan sortís. Llavors van començar a increpar-lo, i quan es va girar per veure d'on venien els insults, va rebre un cop de puny, el van tirar a terra i li van donar puntades i cops al cap.

 

Finalment, Sema ha explicat al programa que va aconseguir esquivar-los gràcies a l'ajuda d'una noia, i que després van anar a la policia per denunciar els fets. No obstant això, encara no ha rebut noves informacions de les autoritats. Mentrestant, l'agressió s'ha convertit en un dels temes més populars a Twitter, que està rebent tant suport com crítiques.