ÚLTIMA HORA

‼ Salut proposa fase 2 per a Girona, Catalunya Central, Alt Penedès i el Garraf

Liz Emiliano, exconcursant de 'Gran Hermano VIP', revoluciona les xarxes en biquini a Instagram

L'extronista ha fet un viatge de nou dies a la República Dominicana

 

 

58 kilos 5 más que en verano Como lo veis? Quiero leeros desde MI REPÚBLICA DOMINICA BELLA

Una publicación compartida de Liz Emiliano (@lizzzev) el

 

Liz Emiliano, exconcursant de 'Gran Hermano VIP' i de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' porta uns dies a la seva terra natal, la República Dominicana, i des d'allà no ha deixat de pujar a les seves xarxes impressionants fotos en bikini a les paradisíaques platges dominicanes o en piscines igual d'impressionants.

En la majoria de fotos posa amb un trikini impressionant que deixa veure les corbes pronunciades del seu cos, unes fotografies que han revolucionat el seu compte d'Instagram, on els seus seguidors han deixat tota mena de missatges i milers de 'likes'.

Una foto o dues per dia, és el que ha anat publicant l'exconcursant de 'Gran Hermano', sempre en remull, ja sigui en platja o en una piscina, prenent el sol, presumint de cos i de la seva estimada República Dominicana.

 

 

VIVE!

Una publicación compartida de Liz Emiliano (@lizzzev) el

 

 

Me gusta que haya religiones porque me encanta pecar jajaja Como sabe el tito @sabinaquotes

Una publicación compartida de Liz Emiliano (@lizzzev) el

Mentre es trobava a la seva terra, l'extronista ha pogut comprovar com ha estat portada dels mitjans de comunicació més importants de la República Dominicana. Aquests es feien ressò de la trajectòria que la jove està tenint a Espanya.

En l'última de les seves fotografies publicada des de la paradisíaca terra publicava un bonic missatge de comiat: «Retorn a Madrid molt BO i amb la sensació que no em falta de res. Que si vols, nou dies donen per a molt ... Feliç de gaudir de la meva meravellosa família, dels meus amics, de la meva bella illa i les seves increïbles platges».

 Comentaris

envia el comentari