Moment de Fabiola Martínez plorant al programa 'Los miedos de...'

Fabiola Martínez i les llàgrimes que confirmen els rumors sobre el seu fill Kike

Fabiola Martínez s'ha sincerat a la seva última entrevista

Fabiola Martínez no ha pogut evitar emocionar-se a l'hora de parlar del seu fill, Kike. I és que la veneçolana acaba de confessar tots els rumors sobre el seu primer fill amb Bertín Osborne.

Durant tots aquests anys hem pogut veure l'exmatrimoni molt unit pel benestar dels seus dos fills. Tant és així que, després de signar els papers del divorci, el presentador de Telecincoi la model han continuat funcionant com una família.

Primer pla Fabiola Martínez
Fabiola Martínez explica tota la veritat| Europa Press

Durant la seva darrera entrevista a la televisió, Fabiola Martínez ha parlat, precisament, de la relació que manté l'artista amb els seus dos petits.

«Li cau la bava amb els seus fills. Hi ha vegades que jo he de fer de policia dolent. És molt permissiu i li encanta ser el bo. Sempre ens posem d'acord. A ell no li pega res ser estricte», confessava.

A més a més, Fabiola Martínez ha aprofitat l'ocasió per confirmar tots els rumors que han envoltat la malaltia del fill Kike.

Fabiola Martínez ho ha passat molt malament amb Kike

Avui dia, Fabiola se sent molt afortunada de tenir els seus dos fills amb ella, però ha confessat que, quan va néixer el seu primer fill, ho va passar molt malament. «Vaig aprendre a ser mare de Kike sobre la marxa», ha admès.

«Quan va néixer en Carlos em vaig adonar que tot era força més fàcil, però em va ensenyar a gaudir d'altres moments i altres coses que no havia tingut l'oportunitat amb Kike», explica.

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez se sincera sobre la malaltia del fill | Europa Press

I, encara que per a la model va ser un cop molt dur, ara confessa que ha après moltes coses de la seva maternitat com ara, per exemple, això: «Sempre he dit que a mi Kike em va posar a terra. Quan treballava com a model ni tan sols veia la discapacitat».

«No saps la de vegades que jo m'he dit a mi mateixa això. Ara la veig a tot arreu! Des que Kike neix fins que li donen l'alta passen tres mesos. En aquest temps tenim notícies de tota mena, també ens deien: 'D'aquesta nit no passa'. Tu et mentalitzes per al pitjor. Després tota la resta et sembla un regal», assegurava l'ex de Bertín Osborne.

Fabiola Martínez se sincera sobre la seva relació amb Bertín Osborne

A més a més, Fabiola Martínez no ha volgut deixar passar l'ocasió per parlar del seu exmarit. I és que, encara que avui no comparteixen les seves vides, és una persona fonamental per a ella.

«És el pare dels meus fills. Durant gairebé vint anys de relació se sembren moltes coses. Nosaltres hem sembrat molt d'afecte», deia molt segura la veneçolana.

Durant l'entrevista, Fabiola ha volgut compartir quin ha estat el seu error més gran dins del seu matrimoni. «Jo vaig assumir un rol que al seu moment vaig pensar que era el millor per a tots dos», revela.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Fabiola Martínez parla de la seva relació actual amb el seu exmarit | GTRES

«És veritat que quan arribes a la vida d'una persona que ja té una vida feta, el més fàcil és que jo m'acoblés a la seva vida. A mi mai Bertín m'ha dit: 'no facis això, o fes-ho allò altre'. Mai. Jo vaig assumir que aquest era el meu rol i em vaig equivocar», explica sobre el seu matrimoni.

D'altra banda, l'exdona del cantant ha volgut compartir en quin punt es troba en qüestions sentimentals. «Jo tinc els meus sentiments bolcats en els meus fills i en mi. Això m'omple», confessa.

«El meu cor està tranquil com ha d'estar. Equilibrat, a gust, gaudint, amb ganes de gaudir, de viure», afirma. I, encara que la seva prioritat són els seus fills, «òbviament tinc objectius. Tenir certa estabilitat econòmica i gaudir amb els meus fills del que em doni la vida», concloïa la model veneçolana.