Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la imatge de Jonan Wiergo

Les llàgrimes de Jonan Wiergo a 'Supervivientes': rep la informació que tant esperava

Jonan Wiergo no ha pogut evitar les llàgrimes davant la notícia que ha rebut

Jonan Wiergo va viure una de les seves nits més emotives a 'Supervivientes 2023' i no va poder evitar les llàgrimes davant la informació que havia rebut. L''influencer' ho està donant tot a l'illa i ha estat una de les revelacions d'aquesta edició.

Cada dia l'amic de la catalana Dulceida guanya més seguidors fora del 'reality', malgrat que a dins no sembla convèncer els seus companys. Els seus íntims són Adara i Asraf i tots tres formen el grup contrari al de Manuel Cortés i Alma Bollo. Tanmateix, Jonan va poder confirmar dimarts passat què està passant fora i va esclatar a plorar en directe.

Jonan Wiergo s'emociona en ser salvat per l'audiència

Jonan Wiergo desprèn bon rotllo i sintonia als Cayos Cochinos i han estat molt poques les vegades en què ha discutit amb la resta de supervivents. Ara bé, el fet que estigui més a prop d'Adara i Asraf que dels altres, ha fet que el jove 'influencer' estigui al punt de mira.

Ja han estat quatre les vegades en què ha estat nominat pels seus companys i Wiergo comença mosquejar-se. «Qui m'està nominant tant, cabrons?», va arribar a preguntar cansat d'estar cada setmana a la corda fluixa.

En aquesta ocasió no ha estat diferent i l'amic de Dulceida tornava a viure una cerimònia de salvació a 'Tierra de nadie'. El que no s'esperava era la decisió que l'audiència havia pres sobre la seva continuïtat al concurs de supervivència. Amb els quatre nominats pujats a les taules, Laura Madrueño començava la cerimònia anunciant els concursants que continuaven nominats. Arribat el torn de Jonan, aquest va saber que se salvava de l'expulsió.

Sense poder creure's el que acabava de passar, Wiergo va esclatar a plorar emocionat en saber què havia decidit l'audiència. El seu concurs depenia dels vots dels espectadors i aquests van decidir que l''influencer' hi continués una setmana més.

El jove va abraçar Laura per celebrar la bona notícia i les seves llàgrimes ja començaven a caure. «No vull plorar per parlar», començava dient en un intent de recuperar la calma per, tot seguit, donar les gràcies a l'audiència.

Jonan Wiergo parlant amb un micròfon
Jonan Wiergo esclata a plorar en saber que s'ha salvat de l'expulsió. | Mediaset

Jonan Wiergo i el seu missatge d'agraïment emotiu

Després de celebrar la salvació, Jonan no va voler perdre l'ocasió per enviar un missatge d'agraïment. L'empresari estava molt emocionat i va assegurar que les seves llàgrimes eren «d'alegria». «Mil gràcies a la gent que m'estima, a la gent que m'envia 'energy'. Ho vaig dir a l'última història que vaig pujar abans de venir aquí, que sentiria la vostra energia», va assenyalar.

Wiergo no va voler oblidar-se de la família i amics en un moment tan especial com aquest i també va tenir unes paraules cap a ells: «De veritat que estic molt feliç, germana Eli, germana Daiana, Lucas, t'estimo, i en especial el meu amic Alberto. Et trobo a faltar mil, sé que m'estaries abraçant i dient-me que hi continuï», va comentar.

Després d'aquesta cerimònia de salvació, els nominats són Jaime, Bosco i Artùr que hauran d'esperar fins dijous per saber el nom de l'expulsat definitiu. Per part seva, Jonan podrà gaudir d'una setmana tranquil·la a l'illa sense la pressió que suposa sotmetre's a la decisió final de l'audiència.

No cal dir que Adara i Asraf també van celebrar amb alegria la salvació del seu amic conscients de què significa per a ell haver evitat la nominació. Recordem que ja no existeix la Playa de los Olvidados, per la qual cosa els concursants expulsats no gaudeixen de segones oportunitats i han de tornar a Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!