Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

El lleig d'Anabel Pantoja que provoca un terratrèmol a la seva família

Asraf ha confessat el motiu pel qual està enfadat amb la cosina de la seva xicota

Asraf Beno ha concedit una entrevista en exclusiva per a la revista 'Lecturas' i ha confessat la raó per la qual està enfadat amb la cosina de la seva xicota, Anabel Pantoja.

Tot i que fa dos anys que té una relació sentimental amb la filla d'Isabel Pantoja, li ha costat molt fer-se estimar dins la família. Però ara ja pot dir, per fi, que la mare de la seva xicota, i companyia, l'han acceptat. No obstant això, hi ha algú del 'clan' Pantoja amb qui encara està enfadat.

Anabel Pantoja i Asraf Beno ja no se segueixen a Instagram

En l'entrevista amb 'Lecturas', Asraf ha confessat que aquesta persona és Anabel Pantoja. La relació de la col·laboradora i el model ha travessat diverses etapes i ara es troba en una que ni tan sols ell mateix arriba a comprendre, però assegura que té relació amb les xarxes socials.

Asraf ha revelat que el seu enuig amb la cosina de la seva parella es deu al fet que la neboda d'Isabel Pantoja no el segueix a Instagram, la qual cosa abans sí que feia. «Anabel m'ha deixat de seguir a Instagram, estic enfadat amb ella. Em vaig trobar de sobte amb això», ha explicat.

Però quan li han preguntat sobre el motiu pel qual la col·laboradora ha tingut aquest gest amb ell, la seva resposta ha estat la següent: «No entenc què ha passat». El model s'ha adonat que Anabel ja no el segueix a través d'una altra aplicació: «Tinc una aplicació d'aquestes al mòbil que diu qui ha deixat de seguir-te i així ho vaig veure». Al principi ell es va pensar que era un error, però després ho va mirar i va comprovar que era real. Per aquest motiu,  no s'ho va pensar dues vegades i també l'ha «deixat de seguir».

Semblava que tot s'havia calmat després de la petita baralla que van tenir després de l'entrevista en exclusiva que va donar Isa Pantoja a 'Lecturas'. «Ara dono menys problemes que la meva cosina Anabel», va confessar en aquell moment la xicota d'Asraf. Unes paraules que van afectar molt a Anabel. «En el seu moment també m'han afectat moltes coses i ningú pensava en mi», ha dit el model ara.

No obstant això, alguns dies més tard publicaven una imatge familiar on apareixien els dos junts i gaudint, demostrant que la situació ja no era tan tensa. Però ara sembla que aquesta sintonia ha tornat a trencar-se. Malgrat això, Anabel ha mostrat la seva alegria pel compromís d'Isa i Asraf, felicitant la seva cosina a través d'una fotografia a Instagram.