Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i els seus fills a la final de la Kings League

El lleig dels fills de Gerard Piqué al seu pare a la Kings League: ningú ho va veure

Milan i Sasha no van estar especialment contents en l'esdeveniment al Camp Nou

El projecte de major èxit de Gerard Piqué, la Kings League, ha arribat a la seva fi. Després de diversos mesos de competició i un èxit sense precedents, aquest diumenge, vint-i-sis de març, l'exjugador blaugrana posava la cirereta del pastís al Camp Nou. Un estadi que va aconseguir omplir de gom a gom per tancar la primera part del seu projecte en una festa familiar, lúdica i esportiva.

No obstant això, sempre hi ha algun detall que marca l'esdeveniment i en aquest cas van ser els fills de l'exparella formada per Shakira i Piqué. Milan i Sasha es van mostrar avorrits i cansats al llarg de tota la festa que va organitzar el seu pare. Al contrari, Piqué estava molt orgullós per tot el que ha obtingut amb la seva empresa i es va mostrar feliç, content i amable amb tothom.

Una entrada al Camp Nou triomfal

Aquest diumenge, la lliga de creadors de contingut va celebrar el seu gran final en un Camp Nou, ple fins a la bandera per l'ocasió. La victòria se la va endur l'equip d''El Barrio' presidit per Adri Contreras, alçant el primer títol d'un campionat que aviat tornarà amb la seva segona edició. Ja es rumoreja que aquesta nova entrega de la competició esportiva té data de sortida, però com tot, caldrà esperar a veure una confirmació.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Un dels fets més sorprenents de la jornada va ser l'arribada de Piqué a l'estadi. El català va decidir aterrar als voltants del Camp Nou en helicòpter acompanyat dels caps dels equips finalistes i del trofeu. Com no podia ser d'altra manera, aquesta entrada va aclaparar tot el protagonisme.

Imatge de Piqué entrant al Camp Nou en la Final Four
Piqué va aterrar al Camp Nou amb els presidents dels equips. | Youtube, Kings League

Acompanyat pels seus fills, l'exdefensa es va deixar veure relaxat, somrient i molt proper amb els membres dels diferents equips. I és que els fills sempre han mostrat afició pel futbol i sembla que podrien seguir les passes del seu pare. Però observant les seves cares durant l'esdeveniment al Camp Nou, sembla que haurien volgut estar en qualsevol altre lloc.

Un moment que ràpidament es va fer viral a les xarxes. Gerard Piqué havia portat els fills sense que ells haguessin volgut anar.

Clara Chía no va aparèixer i Shakira hi va estar "present"

En aquest mateix esdeveniment tan important per l'exjugador culer s'ha trobat a faltar a una persona molt important per a ell: Clara Chía. Tot i estar present en el Camp Nou, la barcelonina ha preferit mantenir-se en un segon pla i no eclipsar una festa on el que va cridar més l'atenció és el contrast entre la felicitat de Piqué i l'avorriment de Milan i Sasha.

A banda de l'avorriment de Milan i Sasha, del que Piqué semblava no donar-se compte, l'exdefensa va viure un altre moment incòmode durant la final. Durant la mitja part de l'esdeveniment, diferents rapers van sortir a improvisar, i van versionar la famosa cançó de Shakira 'Session #53'. Com no podia ser d'altra manera, el públic va cantar algunes de les frases més conegudes de la cançó, mentre Piqué mirava el seu telèfon, com si no anés amb ell.