Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

El lleig malnom pel qual anomenen a Belén Esteban als passadissos de Telecinco

Belén Esteban està sent la riota de tots els seus companys de 'Sálvame'

Belén Esteban ja no pot més. Des que va protagonitzar i va penjar a les xarxes socials aquelles fotos en què apareix amb una infinitat de famosos, la col·laboradora ha vist que el focus mediàtic està, encara més, a sobre d'ella. Tot va començar quan la dona de Miguel Marcos va assistir, com moltes altres figures conegudes, a la famosa gala de Los40 Music Awards.

Evidentment, la mare d'Andreita, com que estava tota l'estona envoltada de diverses estrelles, no va poder evitar fer-se unes quantes fotos amb alguns, des de Pedro Almodóvar, passant per Paula Echevarría, fins a arribar a Ana Mena i Rosalía. Sens dubte, va ser una gran nit per a Belén Esteban, ja que s'ho va passar d'allò més bé.

Captura de Belén Esteban a 'Sálvame'.
Critiquen molt Belén al seu programa. | Telecinco

Això sí, no s'esperava que, després d'aquest esdeveniment, hi hagués tanta controvèrsia. Nombrosos usuaris d'Internet van començar a dir que la tertuliana era «pesada» i «assetjadora» per posar amb molts famosos. Com era d'esperar, encara que aquests insults no van ser ben rebuts per Belén Esteban, la veritat és que va decidir que no l'afectarien gens ni mica. Tot i això, li ha acabat passant factura el malnom que li acaben de posar els seus companys.

El malnom que li han posat a Belén Esteban

No hi ha cap dubte que un dels temes del qual més parlava tothom ha estat el de la famosa vetllada de Los40 Music Awards. Un esdeveniment que no es va poder perdre ni la mateixa Belén Esteban, que hi va anar sense pensar-s'ho dues vegades.

Tanmateix, potser allò que va generar una polèmica va ser que la col·laboradora es va dedicar gran part de la nit a fer-se nombroses fotos amb diversos artistes. Una actitud que va aixecar tota mena d'opinions, sobretot negatives. «Esgotadora, molesta, insistent, inaguantable, pesada, feixuga…», eren alguns d'aquests qualificatius que rebia la mare d'Andrea Janeiro. «Els estava pràcticament assetjant, no parava de perseguir-los i per fer-se fotos», deia un testimoni des del programa Sálvame.

Belén Esteban a plató
A Belén no li ha agradat el nou malnom. | Mediaset

No obstant això, a més d'aquestes acusacions, ara Belén Esteban ha estat testimoni dels comentaris als passadissos de Telecinco. Es tracta d'un malnom, que no és ni Princesa del Pueblo ni la de Paracuellos. Ens estem referint al sobrenom de La mocita feliz, que fa referència al famós personatge de Màlaga que se sol acostar als famosos en diferents punts d'Espanya, tal com ella mateixa va fer en els premis esmentats.

Per descomptat, aquest malnom no ha estat ben rebut per l'exdona de Jesulín de Ubrique, que ja s'està començant a cansar que les seves fotos amb diversos famosos estiguin creant polèmica. No només ha hagut de bregar amb aquestes crítiques, sinó també amb altres que l'assenyalen com a una persona maleducada davant dels fans. «Era una mica antipàtica i deia que no es feia fotos, les rebutjava totes», revelava un altre testimoni.

Belén Esteban reuneix els seus per un clar motiu

Tot i que aquesta situació està començant a cansar-la, per contra, Belén Esteban no vol que això l'acabi afectant gaire. Per això, fa uns dies, la col·laboradora no va dubtar a celebrar amb magnificència el seu 49 aniversari amb els seus éssers més estimats. Hi havia Anabel Pantoja, Carlota Corredera, Eugenia Martínez de Irujo i David Valldeperas. Per descomptat, un moment feliç que la va fer oblidar de tots els mals que darrerament l'envolten després de la polèmica de la gala musical.