IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La llet Hacendado de Mercadona és 100% d'origen espanyol

La llet de la cadena de supermercats valenciana és la segona millor del país, segons l'OCU

Imagen de archivo de un rótulo de la cadena de supermercados Mercadona
Els productes Hacendado de Mercadona, tot un èxit | Mercadona

 

Un dels productes més ben valorats de Mercadona és la seva llet. La marca blanca Hacendado, en aquest sentit, salta a la palestra per la gran relació qualitat-preu que conserva i pel seu origen 100% nacional. 

La llet —ja sigui la sencera, semidesnatada o descremada— prové de més de 3.000 ramaders de diferents zones d'Espanya. Però no només a això, ja que és que la pràctica totalitat dels productes de làctics de la firma valenciana provenen igual de diversos espais de la geografia espanyola. 

La leche Hacendado de Mercadona proviene de ganaderos de diferentes zonas de España
Imatge d'arxiu de la llet Hacendado | Cedida

 

La llet Hacendado, 100% d'origen nacional

La llet Hacendado, així mateix, ha estat reconeguda en moltes ocasions com una de les millors del panorama nacional. De fet, segons el rànquing elaborat per l'OCU, la llet de Mercadona és la segona millor del país, només per sota de la llet de la marca Pascual. 

No és, però, fruit d'un dia. La companyia valenciana porta molt de temps intentant desenvolupar una ‘Cadena Agroalimentària Sostenible’ amb el sector làctic nacional. La col·laboració nacional amb els més de 3.000 ramaders de tota Espanya es basa en quatre punts claus que fan del producte de Mercadona quelcom molt especial.

L'estabilitat, la projecció de futur, la seguretat en la compra i l'especialització són, en aquest ordre, la gran prioritat de la firma valenciana.

 

La leche Hacendado de Mercadona es 100% de origen nacional
La llet Hacendado de Mercadona és 100% d'origen nacional | Mercadona

 

Una aposta purament nacional, amb més de 3.000 ramaders espanyols


Mercadona aposta per la proximitat i, per tant, pel producte purament nacional. L'aposta pels més de 3.000 ramaders espanyols fa que, a part d'obtenir un producte de qualitat, s'afavoreixi així l'economia estatal.

El 2012, en aquest sentit, Mercadona va optar per pagar pel litre de llet, 2,5 cèntims 'extra' als seus proveïdors sense repercutir en el preu del producte final. Tres anys després, el 2015, la cadena va incrementar —altra vegada— el sou als seus ramaders per afavorir l'economia estatal i intentar incrementar la qualitat de la llet.  


Comentaris

envia el comentari