Lluís Alfons de Borbó i Margarita Vargas tenen el seu quart fill

Margarita ha donat a llum un nen que du per nom Enric de Jesús

Luis Alfonso de Borbón y Margarita Vargas
La feliç parella | Europa Press

Si Verdeliss ocupava les portades dels diaris amb el naixement de la seva setena filla, aquest cap de setmana ha estat el torn de Lluís Alfons de Borbó, que ha estat pare per quarta vegada amb la seva esposa, Margarita Vargas. Lluís Alfons de Borbó, és fill d'Alfons de Borbó i Dampierre, duc de Cadis i de María del Carmen Martínez-Bordiú Franco, néta del dictador Franco. En efectes pràctics, doncs, és cosí segon del rei Felip.

En els darrers anys, la relació amb la seva família espanyola era gairebé nul·la, però sembla que ha anat recuperant el tracte.  La recuperació dinàstica un cop mor Franco, que es va personalitzar en la figura del rei Joan Carles, és una cosa amb el que mai van estar d'acord el duc de Cadis i la seva família. I sempre ho van manifestar. Les hemeroteques recorden com el marquès de Villaverde deia a l'actual monarca "El Príncep", d'una manera, que al rei Joan Carles li sonava pejorativa. 

Ara, però, la relació entre cosins és cordial, tot i que Lluís Alfons és el president de la Fundació Francisco Franco, fet que obliga al rei Felip a mantenir distàncies. Ho recull 'La Coctelera'.

  • ET POT INTERESSAR: Al descobert l'addicció de joventut de la Infanta Helena

Enric de Jesús, el quart fill

«Tinc el plaer, al costat de Margarida, d'anunciar-vos el naixement d'Enric, el nostre quart fill, avui a les 13:05 GMT. Ha pesat 4,200 quilograms i ha mesurat 53 centímetres. La mare i el nadó es troben en perfecte estat ».. Així anunciava el Duc d'Anjou l'arribada d'un nou Borbó al món, Enric de Jesús.

Comunicado del nacimiento del cuarto hijo de los Duques de Anjou

Comunicado del nacimiento del cuarto hijo de los Duques de Anjou, Luis Alfonso de Borbón y Margarita Vargas | Instagram

 

Una família prou àmplia

Amb el naixement d'aquest petit, la parella ha aconseguit incrementar la família que van començar a formar quan van contreure matrimoni el 6 de novembre de 2004 a La Romana (República Dominicana) després de diversos anys de relació. El 2007 va ser quan va venir al món la seva primera filla, Eugenia, que va néixer a Miami. Tres anys després, concretament el 28 de maig de 2010, es va produir el naixement a Nova York dels bessons: Luis i Alfonso. Tres menors que ara hauran de tenir cura del seu germà petit, del qual possiblement en els pr`xoims dies puguem conèixer el seu rostre.

 

  • ET POT INTERESSAR: Telecinco fulmina Jesús María Pascual, una de les seves cares més emblemàtiques

La néta de Franco ja té cinc néts

Enrique de Jesús es converteix d'aquesta manera no només en el quart fill dels Ducs d'Anjou sinó també en el cinquè nét de Carmen Martínez Bordiú. I és que no cal passar per alt que la néta del dictador Francisco Franco, a més dels quatre fills del seu fill, té un nét més. Sí, ens estem referint a l'home que la seva filla Cynthia Rossi va tenir al desembre de 2016 i que respon al nom de Joseph.


Comentaris

envia el comentari