IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lluís Llongueras: «Si tornés a néixer seria bisexual»

El perruquer, de 81 anys, va acudir al 'Chester' amb Risto Mejide

Lluís Llongueras, en una imatge d'arxiu
Lluís Llongueras, en una imatge d'arxiu | cedida

Lluís Llongueras és una d’aquelles persones que sempre té quelcom a dir. El polifacètic perruquer, de 81 anys, acostuma a defugir de la indiferència i l’entrevista que Risto Mejide li va fer ahir al ‘Chester’ n’és un claríssim exemple.

L’artista, sense sortir de la línia que l’ha portat a la fama, va servir-se de l’entrevista amb el controvertit publicista Risto Mejide per confessar una sèrie de fets que van sorprendre a més d’un dels presents.

«Crec que seria bisexual si nasqués ara»

És una de les revelacions més sonades del perruquer. Llongueras, qui va aclarir que «quan miro un home no li veig la gràcia», va prosseguir amb el seu discurs al·legant: «Avui en dia, però, la gent és més lliure sexualment. I, de fet, crec que seria bisexual si nasqués ara».

Tot i això, el perruquer va optar per aclarir que sempre ha sentit una gran atracció per la figura femenina. «La meva mare tenia tres germanes i jo vaig ser el primer nen de tota la família», va aclarir el mateix Llongueras mentre explicava: «Era com una festa, anava de braços en braços».

Els primers i sonats ‘afers’ de Llongueras

El perruquer, a més, va aprofitar el programa per explicar que, al principi, va entrar a l’ofici de la perruqueria escombrant. «Només escombrava, no tocava ni un pèl», explicava Llongueras mentre explicava: «Un dia vaig agafar les tisores i a una veïna li va agradar el que vaig fer. Després va venir una amiga seva i allà va començar tot».

Lluís Llongueras, amb Risto Mejide, en una imatge d'arxiu
Lluís Llongueras, amb Risto Mejide, en una imatge d'arxiu | Cuatro

 

Al fil de la confessió, Llongueras va fer una de les revelacions més sonades que ha fet. «A part de fer alguna permanent, hi havia molta dona insatisfeta a Barcelona. Jo era jove... Arribava esgotat a casa», va dir Llongueras.

Si bé és cert que aquesta revelació la va destapar Albert Om a ‘El Convidat’, Llongueras va prosseguir amb el seu reguitzell de revelacions dient que «segueixo sense saber dir que no a una dona», tot i portar 27 anys casat amb Jocelyn, la seva parella actual.   


Comentaris

envia el comentari