L'OCU realitza el llistat dels millors productes de marca blanca del mercat

Entre elles hi ha moltes marques conegudes per tothom
La carn picada d'Aldi | Cedida

Els productes de marca blanca suposen un 44% de tots els productes que es comercialitzen en les cadenes de supermercats. En un primer moment, els consumidors no adquirien aquest tipus de marques perquè les consideraven pitjors o de menys qualitat. No obstant això, amb l'arribada de la crisi econòmica van adquirir popularitat per la diferència dels seus preus, més baixos que altres marques d'alimentació. Ara, són algunes de les marques més adquirides en els establiments, com per exemple Hacendado, Deliplus o Formil. Segons informa 'Merca2', l'Organització de Consumidors i Usuaris, més coneguda com a OCU, ha realitzat una llista amb els productes preferits pels consumidors de les marques blanques que es poden adquirir al mercat.

 

1— La carn picada d'Aldi: La carn és un dels aliments més consumits en la dieta diària, i la picada, concretament, s'utilitza amb major freqüència. En aquest sentit, l'OCU assegura que la millor carn picada de marca blanca és la dels supermercats Aldi. 

La crema Cien de Lidl | Cedida

 

2— La crema Cien de Lidl: L'OCU va assegurar que la millor crema antiarrugues del mercat era la Cien Q10 de Lidl, el preu de la qual era de tan sols 3 euros. Tota la gamma de productes de la marca s'ha convertit en les cremes més sol·licitades entre els clients.
 

 

L'aigua embotellada de Dia | Cedida

 

3— Aigua mineral embotellada de Dia: L'OCU ha afirmat que la millor aigua i de major qualitat és l'aigua mineral de la cadena de supermercats Dia. L'ampolla d'1,5 L costa 0,21 euros i conté aigua procedent de la deu de Font Primavera, a Sant Antonio de Requena, en la Comunitat Valenciana.

 

Oli d'oliva d'Hacendado, Mercadona | Cedida

 

4— Oli d'oliva de Mercadona: En el Top 3 dels millors olis que es comercialitzen a Espanya es trobava el de la marca Hacendado de Mercadona. Per la seva relació qualitat-preu, aquest producte de marca blanca és la millor opció per cuidar l'alimentació i estalviar en la llista de la compra.

 

 

El detergent de la marca Formil de Lidl | Cedida

 

5— Detergent Formil de Lidl: El millor detergent segons l'OCU és el de la marca blanca de Lidl, Formil. Aquest producte elimina correctament la brutícia, i protegeix les peces i el color. La dosi costa 20 cèntims d'euro, per la qual cosa el situa com a millor detergent en relació a qualitat-preu.

 

Els bolquers Deliplus de Mercadona | Cedida

 

6— Els bolquers de Mercadona: L'OCU ha triat com a millor marca blanca de bolquers a Deliplus de Mercadona. Aquest producte se situa per sobre de grans marques tan conegudes com Dodot. Compta amb la millor relació qualitat-preu, ja que té molt bones característiques i tan sols costa 16 cèntims d'euro cada unitat, per la qual cosa es pot arribar a estalviar fins a 500 euros a l'any en bolquers.

 Comentaris

envia el comentari